1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Csaknem 14 millió euróval (kb. 4,4 milliárd forint) több bevétele lesz a 2016/17-es szezonban a labdarúgó Bundesliga klubjainak a mezszponzoroktól, ez 8 százalékos növekedés az előző idényhez képest.

A 18 első osztályú egyesület összesen 182 millió eurót (kb. 56,4 milliárd forint) kap a mezszponzoroktól. A másodosztályban ugyanakkor mindössze 23 millió euró a teljes bevétel.

Az első és másodosztály 36 csapatából tíznek az öltözékén szerepel új hirdető, az élvonalból a Bayer Leverkusen, az Eintracht Frankfurt és az újonc SC Freiburg tartozik közéjük.

Ezek a leggazdagabb fociklubok

A Bundesliga történetében először 1973-ban, az akkor első osztályú Eintracht Braunschweig mezén szerepelt egy támogató emblémája.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!