2016. június 9. 13:01

Az új modelleknek köszönhetően jelentősen növelte eladásait májusban az Audi.

Világszerte 164 ezer autót értékesített, 6,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A legnagyobb növekedést Európában érte el az Audi, 9,7 százalékkal, 76 ezerrel nőtt az eladott autók száma.

Németországban az Audi 13 százalékkal több autót adott el az idén, mint tavaly májusban. Kínában eladásai 5,5 százalékkal, 47 ezerre emelkedtek.

Az Egyesült Államokban 1,6 százalékkal több autót értékesített, 18,7 ezret, az idén májusban azonban az eladásokra két nappal kevesebb állt rendelkezésére mint a bázis időszakban. Az Audi az év eleje óta 784 ezer autót értékesített, 5,3 százalékkal többet, mint 2015 azonos időszakában.

Ilyen kocsikat kínál az Audi

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.