TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Burger Kingre tett ajánlatát jelentősen csökkentette a Texas Pacific Group. A második legnagyobb gyorsétterem-láncra tett új ajánlat 1,5 milliárd dollár, szemben az eredeti 2,26 milliárddal.

Komoly fejfájást okoz a Diageonak, a Burger King eladása, hiszen az eredeti megállapodásokhoz képest jelentősen csökkentette ajánlatát a Texas Pacific Group. Ugyan a közelmúltban figyelmeztettek, hogy az eladási ár valószínű nem fogja a korábban közölt összeget elérni, ám akkor még 1,88 milliárd dollárról szóltak a hírek. A mostani 1,5 milliárd dolláros ajánlat azonban kevésnek tűnhet. Ettől függetlenül a Diageo nem tett le a Burger King eladásáról.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.