2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Gyorsított, nyílt eljárás keretén belül 4 cég nyerte el a jogot arra, hogy az '56-os emlékévhez kapcsolódó média és kommunikációs szolgáltatások beszerzését elvégezze.

Összesen 1,4 milliárd forint értékben nyerte el 4 budapesti vállalkozás az 1956-os emlékévhez kapcsolódó kommunikációs feladatokra kiírt eljárást. A közbeszerzést 3 részfeladatra osztották.

Az első rész a tájékoztatás elősegítését célzó magazinokban (heti, kétheti, havi és egyéb periodika szerint megjelenő folyóiratok) és on-line hirdetési felületeken való megjelenésekre és kapcsolódó szolgáltatások elvégzésére irányult. A félmilliárd forintos keretösszegű szerződést az 1080 P Solution Agency Kft. nyerte el.

A feladatok második része megyei-, országos napilapok, heti, kétheti és havi lapok, közterületi hirdetési felületek és on-line hirdetési felületeken való megjelenések lebonyolítására irányult. A 400 millió forintos keretösszegű szerződést végül az egyazon tulajdonosi körhöz, Balásy Gyulához tartozó New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a Lounge Design Kft. írhatta el. Utóbbinak biztosan nem ez az első kormányzati megrendelése, hiszen már 2011 óta dolgozik állami cégeknek, egyebek mellett hozzájuk köthető a "Magyarország jobban teljesít" kampány is.

A közbeszerzés harmadik részfeladata az 56-os emlékévhez kapcsolódó tájékoztatás elősegítését célzó nemzetközi kommunikációs kampány elvégzése, melynek keretösszegét szintén félmilliárd forintban határozták meg. A nyertes végül a Mindshare Communication lett, mely korábban a 25 milliárd forintos állami kommunikációs tender egyik győztese lett.

A pályáztatást gyorsított eljárásban bonyolította le a kiíró, a KKETTK Közalapítvány. Ennek oka a kiírás szerint, hogy 2016.10.23-ig a társadalom széles köre számára elérhetővé és megismerhetővé kell tenni a közbeszerzés tárgya szerinti szolgáltatásoknak megfelelő médiatartalmat, így kivételesen indokolt és sürgős a gyorsított eljárás alkalmazása, hogy az emlékév kommunikációja ne lehetetlenüljön el.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!