2002. július 25. 08:20

Az EU jóváhagyta a mezőgazdasági kereskedelem liberalizálásáról szóló megállapodást Magyarországgal.

Az EU Bizottsága szerdán jóváhagyta a mezőgazdasági kereskedelem liberalizálásáról szóló megállapodást Magyarországgal. Ez egyebek között vámmentes importkvótákat léptet életbe: a magyar kukorica esetében a mennyiség 450 ezer tonna, a búzánál pedig 600 ezer tonna.

Az EU-illetékesek hangsúlyozták: a tagországoknak lehetőségük van arra, hogy megtámadják a megállapodást, amit július 29-ig lehet megtenni. A Reuters által idézett magyar gabonapiaci szakértők üdvözölték a megállapodást, mondván: ez is elősegíti az egymillió tonna magyar kukorica többlet exportnövelését a nyugat-európai piacokra, így Spanyolországba és Portugáliába.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.