2001. december 13. 11:00

Sok vezető kapcsolata az alkalmazottakkal a stílusa miatt nem túl jó. Az emberek azonban számos alkalommal egyszerűen beletörődnek, sőt elfogadja főnökük lekezelő stílusát.

Helyezzük magunkat főnökünk helyébe, és talán magyarázatot találunk viselkedésére. Természetesen nem azt tanácsoljuk, hogy nézzük el nekik tetteiket, hanem azt ajánljuk, hogy közelítsünk empátiával feléjük, ami talán segíthet ledönteni a közénk felépített akadályokat.

Vegyük sorra azoknak a számát, akik boldogsággal töltenek el minket. Összpontosítsunk szeretteinkre, a családunkra, ez mind ellensúlyozhatja a munkahelyi problémákat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.