<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Alkotói pályázatot hirdetett a DHL Globál Szállítmányozási Kft. "Legyen egyszerűbb a félévkezdés" címmel. A pályázaton a felső tagozatos általános iskolás osztályok vehetnek részt, a díjazottak nem csupán maguk, de az egész iskola számára elegendő füzetcsomagot a nyerhetnek.

A DHL Globál Szállítmányozási Kft. „Legyen egyszerűbb a félévkezdés” címmel pályázatot hirdet a felső tagozatos általános iskolás osztályok számára. A pályázat célja, hogy a diákok elsősorban hulladékok felhasználásával, csapatmunkában tervezzék meg és készítsék el a jövő évtized környezetbarát teherszállító repülőgépének vagy teherszállító hajójának modelljét. Az első helyezett pályázó osztály a 2010/2011-es tanév második félévére és a következő tanévre is elegendő füzetet nyer osztálya számára. A legtöbb, legötletesebb pályaművet beküldő iskola különdíjban részesül.

A pályázatra a szervezők felső tagozatos általános iskolás osztályok (5-8. osztály) jelentkezését várják, egy osztályból minimum 10 fő részvételével. A beérkező modelleket szakértő zsűri értékeli. A pályázatok elbírálásánál a zsűri figyelembe veszi az egyedi ötletet, a környezettudatos megközelítést, kreatív anyaghasználatot és a kivitelezés részletességét. A legjobb alkotásokból a szervezők kiállítást rendeznek. A pályázó törvényes képviselője a pályamű benyújtásával hozzájárul a pályamű kiállításához.

Az első helyezett alkotásért járó fődíj 10 ezer darab füzetből álló csomag, a második 4500, a harmadik 2500 darab füzetből álló csomagot kap. A legtöbb, legötletesebb alkotást beküldő iskolát a zsűri 7000 darab füzettel díjazza.

Pályázatok beérkezésének határideje: 2010. december 17.

A pályázat leadásának módja:
  • Személyesen a DHL Globál Szállítmányozási Kft. székhelyén. Cím: DHL Globál Szállítmányozási Kft., 2220 Vecsés, Lőrinci út 59., Europolis Park, C6 – Aerozone Budapest
  • Postai úton: DHL Globál Szállítmányozási Kft., 2220 Vecsés, Lőrinci út 59., Europolis Park, C6 – Aerozone Budapest

További információ a pályázatról:

A pályázatról részletes felvilágosítást nyújt Forgács Éva a 06 29 556 164-es telefonszámon vagy az eva.forgacs@dhl.com email címen.

Letölthető pályázati adatlap

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.