TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Állami Autópályakezelő Rt. (ÁAK Rt.) az idén folytatta tavaly megkezdett felújítási programját: a kezelésében lévő autópályák műszaki és szolgáltatási színvonalának emelésére 8 milliárd forintot fordított - jelentették be a részvénytársaság vezetői.

Az 1,1 milliárd forintos ráfordítással teljesen felújított komáromi mérnökségi telep átadása alkalmából a szakemberek elmondták: a felújítási program keretében új burkolatot kapott 80 kilométernyi fél autópálya-szakasz az M0-ás, az M1-es és az M3-as autópályán. Elkészült további 49 híd felújítása, köztük 20 teljes szigeteléssel és burkolatcserével. Új zajvédő fal épült az M3-ason Mogyoród térségében, az M1-es elválasztó sávjaiban fénytörőhálót helyeztek el. Emellett 130 ezer négyzetméter új burkolatjelet festettek fel, s folytatódott az M0-ás autóúton a fizikai elválasztás kiépítése további 12 kilométer hosszúságban.

A tájékoztatón szóltak arról is, hogy az útpálya és tartozékainak felújítása mellett folytatódott a pihenőhelyek korszerűsítése is: vandálbiztos WC-épületek, esztétikus pihenő bútorok és több parkolóhely várják az utazókat. Megemlítették továbbá: a téli közlekedés biztonságát a következő hónapokban az ÁAK Rt. 9 mérnöksége 24 órás készenléttel, korszerű, az elmúlt évek alatt megújult gépparkkal biztosítja. A társaság összesen 334 darab, a síkosság-mentesítésre és hóeltakarításra alkalmas eszközzel rendelkezik. Rendkívüli időjárási helyzetben 76 darab sószóró, 111 darab hóeke és 15 rakodógép együttes bevetésére képes a társaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.