2017. május 22. 12:25

Ez a hajlítható kijelzők utáni következő lépcsőfok.

Egyelőre a hajlítható kijelzőjű telefonok is ufószámba mennek, illetve a prototípusokon kívül nem is láttunk még belőlük semmit, de máris itt a Samsung új húzása, ami ugyanebben az irányban ugrik előre egy jelentőset. A Mashable szerint a dél-koreai techóriás még a héten bemutathatja a nyújtható kijelzőt.

A nyújtható kijelző a szimpla hajlíthatóval szemben nem csak egy irányban mozgatható, hanem a létező összesben, így egy ilyen képernyővel felszerelt telefon nem pusztán összehajtható lenne, de nyugodtan lehetne úgy facsarni, tekerni és húzgálni, ahogy jól esik. A nehezen elképzelhető, új featuret egyelőre egy sajtóanyag fotója harangozza be, ez:

kinyomódik, de nem lesz baja

A Mashable saccolása szerint a mutáns kijelzőt a keddtől csütörtökig tartandó, Los Angeles-i Society for Information Display techvásáron tárhatja a közönség elé a Samsung. Elvileg az itt leleplezendő kijelző 23 centis lesz, és 12 milliméternyit lesz képes hajlani-tágulni minden irányban. Egyelőre még csak kijelzőről van szó, de azt az elképzelések szerint később telefonokra, autókba és hordható kütyükbe applikálnák.

A technológia még a fejlesztés korai szakaszában jár, a Samsung szóvivője azt nyilatkozta a Korea Herald című lapnak, hogy egyelőre nem lehet megmondani, mikor használhatunk sztreccses kijelzőjű telefonokat. Mindenesetre az már biztos, hogy az oldalsó keretek eltüntetése után ez a kijelezőcsesztetés következő nagy dobása.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.