<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az újragondolt gyorsétterem a „jövő élményét” kínálja. A tervek szerint 2019 végére az összes Meki ilyen lesz.

Októberben, a fővárosi Vörösvári úti étterem átalakításával kezdi meg hazai egységei „Jövő Élménye” koncepció szerinti átalakítását a McDonald’s, áll a gyorsétteremlánc csütörtöki közleményében.

A vállalat áprilisban jelentette be, hogy már az idei évtől az „Experience of the Future” koncepció szerint, innovatív konyha- és kiszolgálási folyamtokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálják a mekizés élményét. A Vörösvári úti egység átalakítását október és november folyamán négy további étterem megújítása követi, a tervek szerint pedig 2019 végére a hálózat valamennyi egysége az új koncepció szerint üzemel majd. A vállalat a friss éttermi élmény támogatására egy új „Vendégélmény Menedzser” pozíciót is létrehozott, amelyre a munkatársak kiválasztása már folyamatban van.

A „Jövő Élménye” névre keresztelt új éttermi koncepció modernizálni igyekszik a McDonald’s márkát. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy megváltoztatták a rendelés, a fizetés és a szervírozás folyamatát. Lesznek

  • érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok
  • „table service”, azaz az asztalhoz történő kiszolgálás
  • egyes termékek személyes igényre szabható összetétele

A közlemény még megújuló családbarát szolgáltatásokat is ígér, valamint azt, hogy a kioszkoknál történő bankkártyás fizetés már a későbbi internetes, vagy mobiltelefonon történő fizetést készíti elő.

Az újítás a személyzetre is kiterjed, jönnek az úgynevezett Vendégélmény Menedzserek, akik köszönnek majd, megmutatják, hogyan kell a kioszkokban rendelni, és ők hozzák majd az asztalhoz a kaját.

A McDonald's azt ígéri, hogy az újragondolt éttermekben a konyhai folyamatok is megújulnak. A beosztottaknak egyszerre csak egy feladatra kell majd koncentrálniuk, amitől gördülékenyebb és nyugodtabb lesz a munka. A közlemény szerint ez "várhatóan a vendégtérbe is kisugárzik majd." Mondjuk a konyhai agybaj eddig se nagyon zavarta a pár perces burkolásra beugró vendégeket, de hát legyen így.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.