2017. június 15. 09:28

A Szerencsejáték Zrt. pedig 79 milliót bukott a meccsen. A fortunaweb szerint az ügy bundagyanús.

Összesen 106,5 millió forintot nyertek azok, akik a számunkra traumatikus múlt pénteki válogatott futballmérkőzésen arra fogadtak, hogy Andorra legyőzi Magyarországot, írja a fortunaweb sportfogadásokkal foglalkozó oldal. Szerintük bunda is lehetett a meccs.

Andorra győzelmére 22-szeres pénzt fizettek a fogadóirodák. Itthon közel 16 ezren fogadtak a házigazdákra, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a fortunaweb szerint gyanús, mert ilyen tömeg és összeg előrevetítette, hogy óriásit fog bukni a Tippmixet jegyző Szerencsejáték Zrt., ha összejön az elképzelhetetlen.

Az ilyen esetekben csökkenteni szokták az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb nyeremény járjon az Andorrára fogadóknak. A bevett gyakorlat szerint ezzel kerülik el a fogadóirodák a nagy bukásokat, viszont ebben az esetben ez nem történt meg.

Mint ismert, Andorra 1-0-ra megverte a magyar válogatottat, a Szerencsejáték Zrt. pedig közel 79 milliót bukott a fogadásokon. Ezt a fortunaweb kirívóan soknak találja, és azt sugallja, hogy megbundázhatták a meccset, bár bizonyítaniuk ezt egyelőre nem sikerült.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.