<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Szerencsejáték Zrt. pedig 79 milliót bukott a meccsen. A fortunaweb szerint az ügy bundagyanús.

Összesen 106,5 millió forintot nyertek azok, akik a számunkra traumatikus múlt pénteki válogatott futballmérkőzésen arra fogadtak, hogy Andorra legyőzi Magyarországot, írja a fortunaweb sportfogadásokkal foglalkozó oldal. Szerintük bunda is lehetett a meccs.

Andorra győzelmére 22-szeres pénzt fizettek a fogadóirodák. Itthon közel 16 ezren fogadtak a házigazdákra, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a fortunaweb szerint gyanús, mert ilyen tömeg és összeg előrevetítette, hogy óriásit fog bukni a Tippmixet jegyző Szerencsejáték Zrt., ha összejön az elképzelhetetlen.

Az ilyen esetekben csökkenteni szokták az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb nyeremény járjon az Andorrára fogadóknak. A bevett gyakorlat szerint ezzel kerülik el a fogadóirodák a nagy bukásokat, viszont ebben az esetben ez nem történt meg.

Mint ismert, Andorra 1-0-ra megverte a magyar válogatottat, a Szerencsejáték Zrt. pedig közel 79 milliót bukott a fogadásokon. Ezt a fortunaweb kirívóan soknak találja, és azt sugallja, hogy megbundázhatták a meccset, bár bizonyítaniuk ezt egyelőre nem sikerült.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.