2017. június 15. 09:28

A Szerencsejáték Zrt. pedig 79 milliót bukott a meccsen. A fortunaweb szerint az ügy bundagyanús.

Összesen 106,5 millió forintot nyertek azok, akik a számunkra traumatikus múlt pénteki válogatott futballmérkőzésen arra fogadtak, hogy Andorra legyőzi Magyarországot, írja a fortunaweb sportfogadásokkal foglalkozó oldal. Szerintük bunda is lehetett a meccs.

Andorra győzelmére 22-szeres pénzt fizettek a fogadóirodák. Itthon közel 16 ezren fogadtak a házigazdákra, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a fortunaweb szerint gyanús, mert ilyen tömeg és összeg előrevetítette, hogy óriásit fog bukni a Tippmixet jegyző Szerencsejáték Zrt., ha összejön az elképzelhetetlen.

Az ilyen esetekben csökkenteni szokták az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb nyeremény járjon az Andorrára fogadóknak. A bevett gyakorlat szerint ezzel kerülik el a fogadóirodák a nagy bukásokat, viszont ebben az esetben ez nem történt meg.

Mint ismert, Andorra 1-0-ra megverte a magyar válogatottat, a Szerencsejáték Zrt. pedig közel 79 milliót bukott a fogadásokon. Ezt a fortunaweb kirívóan soknak találja, és azt sugallja, hogy megbundázhatták a meccset, bár bizonyítaniuk ezt egyelőre nem sikerült.

mfor.hu