TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Szerencsejáték Zrt. pedig 79 milliót bukott a meccsen. A fortunaweb szerint az ügy bundagyanús.

Összesen 106,5 millió forintot nyertek azok, akik a számunkra traumatikus múlt pénteki válogatott futballmérkőzésen arra fogadtak, hogy Andorra legyőzi Magyarországot, írja a fortunaweb sportfogadásokkal foglalkozó oldal. Szerintük bunda is lehetett a meccs.

Andorra győzelmére 22-szeres pénzt fizettek a fogadóirodák. Itthon közel 16 ezren fogadtak a házigazdákra, összesen 4,8 millió forint értékben. Ez a fortunaweb szerint gyanús, mert ilyen tömeg és összeg előrevetítette, hogy óriásit fog bukni a Tippmixet jegyző Szerencsejáték Zrt., ha összejön az elképzelhetetlen.

Az ilyen esetekben csökkenteni szokták az oddsot, hogy egy idő után már csak kisebb nyeremény járjon az Andorrára fogadóknak. A bevett gyakorlat szerint ezzel kerülik el a fogadóirodák a nagy bukásokat, viszont ebben az esetben ez nem történt meg.

Mint ismert, Andorra 1-0-ra megverte a magyar válogatottat, a Szerencsejáték Zrt. pedig közel 79 milliót bukott a fogadásokon. Ezt a fortunaweb kirívóan soknak találja, és azt sugallja, hogy megbundázhatták a meccset, bár bizonyítaniuk ezt egyelőre nem sikerült.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.