<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Öt évre ítélték a Computer Associates International (CA) egyik igazgatóját, Thomas Bennettet, mivel meg akarta vásárolni szemtanúk vallomását egy értékpapírbotrány során. Az igazgató és több társa a bevételek manipulálásával befolyásolták a CA részvények értékét.

A volt vezérigazgató, Sanjay Kumar

A volt igazgató, 1999 és 2000 között, több társával, a vállalat 2 milliárd dollárnyi bevételét manipulálva felnyomta a Computer Associates részvények értékét. Később, mikor az ügyre fényderült, a CA akkori vezérigazgatója, Sanjay Kumar több tízmillió dollárt adott Bennettnek, hogy hallgatassa el azokat akik ellenük vallanának. A bíróság áprilisban bűnösnek találta a vezérigazgatót és az eladásokért felelős igazgatót, Stephen Richards-t, az ítéletet szeptemberben várható - írta a New York Times.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.