TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A vezető spanyol távközlési vállalat, a Telefonica közzétette az első kilenc hónapjának eredményét, amely szerint veszteségei meghaladják az 5 milliárd eurót. A cég bevételei jelentősen csökkentek, elsősorban latin-amerikai érdekeltségei halmozták a veszteségeket az ottani valuták árfolyamcsökkenése miatt.

Tavaly háromnegyedévkor a társaság még 1,6 milliárd eurósnyereséget jelentett, az idei hatalmas veszteség elsősorban több - részben a harmadik generációs mobilüzletben érdekelt - vállalkozás leírásával is indokolható.

A vállalatnak a harmadik negyedévre 538 millió eurós tiszta nyeresége képződött(21,6 százalékkal nőtt 2001 azonos időszakához képest), de ez nagyrészt a Telefonica vezetékes telefonszolgáltatási üzletét érintő adókedvezményeknek tulajdonítható.

A bevételek 7 százalékkal maradtak el kilenc hónap után a tavalyi év azonos időszakától, 21,47 milliárd eurót érve így el, miközben az előfizetők száma összes piacukon 6 százalékkal 77,2 millióra nőtt, Spanyolországban pedig 13 százalékkal. Az elemzők 21,5 milliárd körüli forgalomra számítottak, és a kiadottnál valamivel nagyobb veszteséget vártak a három negyedév után.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.