<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A Magyar Adományozói Fórum augusztusban immár ötödik alkalommal hirdeti meg hazai vállalatok számára kiírt pályázatát, melynek során a cégek legkiemelkedőbb társadalmi befektetési programjai ezúttal olyan minőségi szempontok alapján kerülnek értékelésre, mint az innováció, a partnerség és hatás.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a Magyar Adományozói Fórum által öt éve alapított Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó Díj új alapokra fektetett és nevében is megújított örököse.  A pályázat szempontrendszerének kidolgozásában a 2010-ben megalakult, IMPAKT, azaz  Innovatív Magyar Programok a Közösségi Támogatásokért csoport nyújtott segítséget, amely  12 hazai nagyvállalat (Alcoa-Köfém Kft., Ericsson Magyarország Kft., Holcim Hungária Zrt., KPMG Tanácsadó Kft., K&H Csoport, Magyar Telekom, MOL Nyrt., OTP Bank Nyrt., Provident Pénzügyi Zrt., Raiffeisen Bank Zrt., sanofi-aventis Zrt./Chinoin, Vodafone Magyarország) társadalmi befektetésekkel foglalkozó szakembereit tömöríti.

A megújult díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű támogatói tevékenységének elismerésével hozzájáruljon az üzleti szektor társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez, a szektorok közötti eredményesebb összefogás kibontakozásához, a kölcsönös bizalom megteremtéséhez.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj a hazai vállalatok társadalmi felelősségvállalását elismerő szakmai díjak között az egyetlen, amely a CSR-hoz kapcsolódó tevékenységek közül a társadalmi befektetési programokra fókuszál, előtérbe helyezi a társadalom és a vállalat számára megteremtett közös értékeket, az elért eredményeket és hatást. A pályázatra minden vállalat részvételi díj nélkül jelentkezhet 2011. szeptember 30-ig.

A MAF Társadalmi Befektetések díj 2011. december elején, az alábbi kategóriákban kerül kiosztásra:       

  • MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória                
  • MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória                
  • MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória            
  • MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória    

A Magyar Adományozói Fórum a pályázatokat elbíráló bizottság tagjaiként olyan elismert szakembereket kért fel, akik tevékenységükkel már kiemelkedő eredményeket értek el a szektorok közötti együttműködések, támogatások területén.

A bíráló bizottság tagjai:

  • Erős Antónia - az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója
  • Füzesy Tamás – az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője
  • Hargitai Lilla- a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója
  • Nagy Bálint – az IBS marketing tanszék vezetője
  • Svékus Márton – a Common Purpose igazgatója     

A részletes pályázati kiírás és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok a MAF weboldalán érhetők el: //www.donorsforum.hu/hu/szolgaltatasok/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij/2011

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.