2009. szeptember 4. 06:46

Ismét kétezer fő felett van a dolgozói létszám Székesfehérváron a Philipsnél. Ráadásul a vállalat hatékonysága látványosan növekedett az elmúlt fél évben.

A Philips székesfehérvári gyárának hatékonysága 30 százalékkal emelkedett február óta, a hatékonyságnövelő intézkedéseknek köszönhetően - közölte a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal az MTI-vel, a város polgármesterének gyárlátogatása után csütörtökön.

A hivatal közleményében kiemelte: február óta a Philips új termékek gyártását és végszerelését hozta Székesfehérvárra, és csúcsidőszakban dolgozói létszáma ismét meghaladhatja a kétezret. A gyár a beszállítókon keresztül 660 embernek ad munkát Székesfehérváron, továbbá több mint 1500 munkavállalónak Magyarországon.

MTI/Menedzsment Fórum 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!