2009. szeptember 4. 06:46

Ismét kétezer fő felett van a dolgozói létszám Székesfehérváron a Philipsnél. Ráadásul a vállalat hatékonysága látványosan növekedett az elmúlt fél évben.

A Philips székesfehérvári gyárának hatékonysága 30 százalékkal emelkedett február óta, a hatékonyságnövelő intézkedéseknek köszönhetően - közölte a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatal az MTI-vel, a város polgármesterének gyárlátogatása után csütörtökön.

A hivatal közleményében kiemelte: február óta a Philips új termékek gyártását és végszerelését hozta Székesfehérvárra, és csúcsidőszakban dolgozói létszáma ismét meghaladhatja a kétezret. A gyár a beszállítókon keresztül 660 embernek ad munkát Székesfehérváron, továbbá több mint 1500 munkavállalónak Magyarországon.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.