TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. október 30. 09:37

Az összes maradék részvényt besöpörték.

Végleg többségi befolyást szerzett a Budapesti Ingatlan Hasznosító és Fejlesztési Nyrt.-ben Schmidt Mária családi cége, írja a Magyar Nemzet. Orbán Viktor tanácsadója vasárnap este vette meg a LAC Holding tulajdonosa, Horváth László bifes tulajdonrészét. Schmidt összesen 3 millió részvényt vásárolt.

forrás: schmidtmaria.hu

A BIF tulajdonjogát érintő legutóbbi, júliusi fordulat során Schmidt 45,2 százalékról 71,5 százalékosra növelte a részesedését, amikor családi cége, a Pió-21 Kft. átvette a svájci BFIN Asset Management AG összes BIF-részvényét.

A történet továbbra is attól érdekes, hogy a Pió-21 egyik tulajdonosa Ungár Péter, a Lehet Más a Politika elnökségi tagja. Ungár az mno érdeklődésére azt közölte a lappal, hogy „nem veszek részt a cég vezetésében, nem tudom, mennyibe került a részvények felvásárlása”.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.