1p

Az összes maradék részvényt besöpörték.

Végleg többségi befolyást szerzett a Budapesti Ingatlan Hasznosító és Fejlesztési Nyrt.-ben Schmidt Mária családi cége, írja a Magyar Nemzet. Orbán Viktor tanácsadója vasárnap este vette meg a LAC Holding tulajdonosa, Horváth László bifes tulajdonrészét. Schmidt összesen 3 millió részvényt vásárolt.

forrás: schmidtmaria.hu

A BIF tulajdonjogát érintő legutóbbi, júliusi fordulat során Schmidt 45,2 százalékról 71,5 százalékosra növelte a részesedését, amikor családi cége, a Pió-21 Kft. átvette a svájci BFIN Asset Management AG összes BIF-részvényét.

A történet továbbra is attól érdekes, hogy a Pió-21 egyik tulajdonosa Ungár Péter, a Lehet Más a Politika elnökségi tagja. Ungár az mno érdeklődésére azt közölte a lappal, hogy „nem veszek részt a cég vezetésében, nem tudom, mennyibe került a részvények felvásárlása”.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!