<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Tizenkét új buszt állít forgalomba a Vértes Volán Komárom-Esztergom megyében, egy jármű Komáromba, a többi Tatabányára kerül - mondta pénteki sajtótájékoztatóján a társaság vezérigazgatója, Horváth István.

A buszok beszerzésére kiírt közbeszerzési pályázatot a CIB Rent Rt. nyerte el, a járműveket bérleti konstrukcióban szállítja. A bérlet futamideje 6 év, a bérleti díj évi 80 millió forintjába kerül a részvénytársaságnak - tette hozzá Horváth István. A szóló autóbuszokat szeptember végén, a csuklós járműveket december végén helyezik forgalomba.

A győri KRAVTEX autóbuszgyárban készülő CREDO BC 12 és BN 18 típusú buszok alacsony padlószinttel rendelkeznek, ez az idősek és a mozgásukban korlátozottak utazását nagyban megkönnyíti. A második ajtónál lehajtható rámpa segíti a kerekes székkel közlekedők felszállását és az utastérben kialakított rokkantkocsi-tároló teszi biztonságossá utazásukat - mondta a Vértes Volán vezérigazgatója.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.