<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A Debrecent elkerülő út újabb, mintegy 12 kilométeres szakaszára írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - a felhívás a legújabb Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 4. sz. főút Debrecent elkerülő új szakasza a 35. sz. főút és 4. sz. főút Hajdúhadháznál visszatérő ágáig tart. A pálya 2x1 sávos lesz, hossza 11,9 kilométer. Az út külön szintben fogja keresztezni a Debrecen-Tiszalök vasútvonalat és épül egy vadátjáró is. A munkák során 375 550 köbméter földet kell megmozgatni.

Ajánlatot az a cég tehet, amely a megelőző öt naptári évben épített legalább egy - különszintű kereszteződést is magában foglaló - legalább tíz kilométer hosszú közutat. Igazolnia kell a vállalkozónak azt is, hogy rendelkezik legalább egy szintvezérelt aszfalt finisherrel, továbbá egy bedolgozó géplánccal is.

Az ajánlattételi határidő március 5. A legalacsonyabb árat kérő ajánlattevő lesz a nyertes. Az eredményhirdetés tervezett időpontja április 30., a szerződéskötésre várhatóan május 8-án kerül sor.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.