TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Kommunikációs Klub a közelmúltban a turizmus és az idegenforgalommal kapcsolatos kommunikációt tűzte napirendjére. A klub vendégei Niklai Ákos a Magyar Turizmus Rt. Igazgatótanácsának alelnöke, valamint az Idegenforgalmi Munkaadók Országos Szövetségének elnöke és Eőry Edit a Magyar Turizmus Rt. Egészségturizmus Irodájának vezetője voltak. Az est moderátora Bálint Ágnes volt.

Az üzenet megfogalmazásánál fontos, hogy kifejezze a vonzerőt, imázs legyen, és a minőséget is sugározza. Sokat segíthetne még az ország-specifikus professzionális PR tevékenység.
A célok eléréséhez, az országos és mikroszintű feladatok végrehajtásához összefogásra, magas szintű információáramlásra, és harmóniára van szükség.

A következő években a vezető termékek, amelyek kommunikációjára nagyobb hangsúlyt fognak fektetni Budapest, az egészségturizmus és a konferenciaturizmus lehet.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.