<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A GTS-Datanet anyavállalata, a GTS Central Europe regionális értékesítési igazgatót nevezett ki Stuart Evers személyében.

Staurt Evers

A pozíciót a cég a kiskereskedelmi üzletágának továbbfejlesztése érdekében hozta létre. A GTS Central Europe menedzsmentjének tagjaként Stuart Evers feladata a regionális értékesítés irányítása lesz; munkájáról Polgár Tamásnak, a GTS Central Europe vezérigazgatójának számol be.

Stuart Evers a Dublini Műszaki Egyetemen szerzett marketing szakirányú diplomát, majd a szintén dublini Trinity College-ben folytatta tanulmányait. A szakember több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az európai távközlési piacon; legutóbbi munkahelyén, a Czech Telecomnál a nemzetközi nagykereskedelmi szolgáltatások igazgatójaként ért el kiemelkedő sikereket.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.