<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Bednárik Imre a Magyar Televízió (MTV) új hírigazgatója - közölte a televízió hétfőn az MTI-vel.

A tavaly november óta az MTV hírigazgató-helyetteseként dolgozó Bednárik Imre - aki kétszer is átvehette a házelnöktől Az év parlamenti újságírója kitüntetést - a TV2 Tények című műsorától igazolt az MTV-be, "és az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy új típusú együttműködés alakuljon ki az országos és a regionális hírműsorok között" - tudatták közleményükben.

„A hírversenyben maradéktalanul meg kell felelni a tényszerűség és a szakszerűség szakmai követelményeinek. Az információszerzés megújításával pedig még több nézőnek lehet hiteles hírszolgáltató az MTV” – idézi az új hírigazgatót a közlemény.

Kert Attila - aki 2006 nyara óta állt a Hír Főszerkesztőség élén - a jövőben új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik - közölte az MTV.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.