1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A neve már megvan az új modellnek, az új Skoda piaci bemutatkozás időpontja azonban még nem ismert. Az új típusnak a Fabia és az Octavia közötti mérete és ára lesz.

A Skoda Auto új modell gyártására készül, de egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a gyártás - derül ki a cég szakszervezetének heti hírleveléből. Az "A Entry" munkanévre keresztelt autó prototípusát már bemutatták.

Eközben a Mlada Fronta Dnes cseh napilap úgy értesült, hogy az új modell ára 260 ezer korona (13650 euró) lesz, drágább, mint a kisebb Fabia, de olcsóbb az Octavia családi szedánjánál.

A Skoda cég tavaly 684.226 autót értékesített, mintegy 90 százalékát külföldön. A Skoda az év elejétől csökkentette kisebb modelljei, így a Fabia gyártását a kereslet mérséklődése miatt.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!