<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A Horváth és Társai DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda partnerré nevezte ki két vezető ügyvédjét. Becher Ákos a jövőben az iroda Ingatlanjogi, míg Molnár Gábor a Társasági jogi Csoportját vezeti. A budapesti irodában dolgozó két ügyvéd kinevezésére a DLA Piper nemzetközi irodahálózatában dolgozó 51 további partner kinevezésével egy időben került sor.

Becher Ákos

Becher Ákos (35 éves) a hazai és a határokon átívelő ingatlan-tranzakciókban tett szert széleskörű tapasztalatokra (mint az Aréna Bevásárlóközpont aAIM Group Ltd általi felvásárlása). Ezen kívül széleskörű tapasztalatokat szerzett a tőkeáttételes finanszírozással lebonyolított ingatlan-akvizíciók területén és az ilyen típusú komplex ügyletek adójogi aspektusainak kezelésében.

Becher Ákos a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen 1998-ban végzett közgazdászként, majd 2000-ben jogi diplomát szerzett. Ezt követően a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál szerzett adószakértői oklevelet 2001-ben. Becher Ákos 2000 óta dolgozik a Horváth és Társai DLA Piper Ügyvédi Irodában. Magyar anyanyelvén kívül angolul és németül beszél.

Molnár Gábor

Molnár Gábor (36 éves) vállalatfelvásárlásokra és - összeolvadásokra, valamint tőkepiaci tranzakciókra szakosodott ügyvédként nyújt jogi tanácsokat a befektetőknek és céltársaságoknak egyaránt.

Közreműködött az utóbbi évek több kiemelkedő tőkepiaci és private equity tranzakciójában (pl. a BorsodChem Permira általi felvásárlása), amelyek során elsősorban hazai és nemzetközi társaságoknak nyújtott jogi tanácsokat magyarországi befektetéseik megvalósítása és beruházásaik lezárása során.

Molnár Gábor 1997-ben szerzett jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd az Egyesült Királyság Chevening ösztöndíjasaként 1998-ban LL.M fokozatot szerzett a Bristoli Egyetemen. Molnár Gábor 2003-ban a University of Oxford Magister Juris fokozatát szerezte meg. A Horváth és Társai DLA Piper Ügyvédi Irodának 2003 óta tagja. Magyar anyanyelvén kívül angolul beszél, áll a társaság közleményében.

További karrierhíreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.