<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A GTS Central Europe, a GTS-Datanet anyavállalata 2008. november 1-jei hatállyal Pauer Pált, a GTS-Datanet értékesítési és marketing igazgatóját nevezte ki a cég ügyvezetőjévé. Szathmári Géza több mint 15 év után közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

Pauer Pál

Pauer Pál (38) a Varsói Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett külkereskedelmi diplomát, majd karrierjét a GTS csoportban kezdte 1995-ben. Négy évet töltött Magyarországon értékesítési menedzseri pozícióban, amíg 1999-ben a GTS Polska értékesítési igazgatójának nevezték ki. 2001-ben tért vissza a GTS-Datanethez, ahol az elmúlt hét évben értékesítési és marketingigazgatóként dolgozott.

Pauer Pál kinevezése része a GTS csoporton belül zajló szervezeti átalakításnak. A GTS Central Europe-ot 2008 májusában vásárolta fel egy pénzügyi befektetői konzorcium, amelynek vezetői az amerikai érdekeltségű Columbia Capital és M/C Venture Partners, valamint a lengyel Innova Capital.

Az új tulajdonosok legfontosabb céljuknak a GTS Central Europe regionális szerepének erősítését tekintik a cégcsoport cseh, szlovák, lengyel, magyar és román leányvállalatainak még szorosabb együttműködésén keresztül, áll a társaság közleményében.

"Szathmári Géza munkájának köszönhető, hogy az elmúlt évtizedben a GTS-Datanet kis, feltörekvő vállalkozásból Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatójává vált" - mondta el Adam Sawicki, a GTS CE vezérigazgatója.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.