1p

A brüsszeli székhelyű Codic International magyar leányvállalata, a Codic Hungary megkötötte a finanszírozási szerződést második budapesti irodaházára, a 30 millió euróba kerülő Váci úti épületre - mondta szerdán sajtóbeszélgetésen Gabriel Uzgen ügyvezető igazgató.

A beruházás finanszírozási hányada 70 százalék, a finanszírozó egy meg nem nevezett osztrák bank.

A Codic Hungary nemrégiben adta el a Krisztina Palace nevű első irodaházát 60 millió euróért a német Union Investment egyik alapjának. Budán, a Margit körúton már megkérték az építési engedélyt az ötezer négyzetméteres Margit Cornerre, amelynek felépítéséhez 18-24 millió euró közötti összegre lesz szükség.

A Dózsa György úton még csak a telket vásárolta meg a társaság egy 38 ezer négyzetméteres, 50-60 millió euróba kerülő irodaházhoz.

A Codic International a 2007-2008-as üzleti évet 46,4 millió euró - konszolidált - adózás utáni eredménnyel zárta. A társaság ingatlanfejlesztéseket végez Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Luxemburgban. Magyarországon és Romániában.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!