TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A brüsszeli székhelyű Codic International magyar leányvállalata, a Codic Hungary megkötötte a finanszírozási szerződést második budapesti irodaházára, a 30 millió euróba kerülő Váci úti épületre - mondta szerdán sajtóbeszélgetésen Gabriel Uzgen ügyvezető igazgató.

A beruházás finanszírozási hányada 70 százalék, a finanszírozó egy meg nem nevezett osztrák bank.

A Codic Hungary nemrégiben adta el a Krisztina Palace nevű első irodaházát 60 millió euróért a német Union Investment egyik alapjának. Budán, a Margit körúton már megkérték az építési engedélyt az ötezer négyzetméteres Margit Cornerre, amelynek felépítéséhez 18-24 millió euró közötti összegre lesz szükség.

A Dózsa György úton még csak a telket vásárolta meg a társaság egy 38 ezer négyzetméteres, 50-60 millió euróba kerülő irodaházhoz.

A Codic International a 2007-2008-as üzleti évet 46,4 millió euró - konszolidált - adózás utáni eredménnyel zárta. A társaság ingatlanfejlesztéseket végez Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Luxemburgban. Magyarországon és Romániában.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.