2008. november 26. 13:09

A brüsszeli székhelyű Codic International magyar leányvállalata, a Codic Hungary megkötötte a finanszírozási szerződést második budapesti irodaházára, a 30 millió euróba kerülő Váci úti épületre - mondta szerdán sajtóbeszélgetésen Gabriel Uzgen ügyvezető igazgató.

A beruházás finanszírozási hányada 70 százalék, a finanszírozó egy meg nem nevezett osztrák bank.

A Codic Hungary nemrégiben adta el a Krisztina Palace nevű első irodaházát 60 millió euróért a német Union Investment egyik alapjának. Budán, a Margit körúton már megkérték az építési engedélyt az ötezer négyzetméteres Margit Cornerre, amelynek felépítéséhez 18-24 millió euró közötti összegre lesz szükség.

A Dózsa György úton még csak a telket vásárolta meg a társaság egy 38 ezer négyzetméteres, 50-60 millió euróba kerülő irodaházhoz.

A Codic International a 2007-2008-as üzleti évet 46,4 millió euró - konszolidált - adózás utáni eredménnyel zárta. A társaság ingatlanfejlesztéseket végez Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Luxemburgban. Magyarországon és Romániában.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.