2009. február 11. 15:39

Újabb 112 posta üzemeltetésére kötött szerződést a Magyar Posta Zrt. Baranya, Csongrád, Fejér, valamint Veszprém megyében és Budapesten, összesen 39 postapartnerrel - közölte a posta szerdán az MTI-vel.

Az új szerződésekkel immár több mint 400 postai szolgáltatóhelyet működtetnek országszerte partnerségben.

A most szerződést kötő postapartnerek döntően egyéni vagy társas vállalkozások, 2009. március és május folyamán veszik át a postahelyek üzemeltetését.

A Postapartner Programot 2007 októberében indította a Magyar Posta. Ennek keretében angol, német, belga, holland, svájci mintára vállalkozókra bízza a kisposták üzemeltetését oly módon, hogy tevékenységükért továbbra is vállalja a felelősséget.

A postai szolgáltatás üzemeltetésére nyílt, háromfordulós közbeszerzési eljárás keretében lehet pályázni több ütemben.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.