2018. augusztus 25. 08:49

A részvényesek nem lelkesedtek az ötletért.

A BBC tudósítása szerint elbukott Elon Musk semmiből jött ötlete, nem vezetik ki a Teslát a amerikai tőzsdéről. Az igazgatótanács csütörtöki ülésén született meg erről a döntés.

Elon Musk Elon Musk

Musk két héttel ezelőtt egy tweet-ben közölte a nagyvilággal, hogy a fontolóra vette a cég privatizálását. Azóta a részvények 20 százalékkal estek, nem csoda, hogy a tulajdonosok nem lelkesedtek az elképzelésért. Musk a velük, illetve bankokkal folytatott konzultációk után tárta a board elé javaslatát, hogy mégis inkább hanyagolni kellene a tőzsdei kivezetést, mert túl sok lenne vele a macera, túl sok időt rabolna a cég életéből.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.