2018. augusztus 3. 14:54
mfor.hu

Vasárnap is problémák lehetnek.

Nem, vagy csak akadozva elérhető az Erste Bank netbanki szolgáltatása. A bank karbantartást végzett csütörtök éjjel a rendszeren, amellyel a holnapjuk tájékoztatása szerint péntek reggel 6-ig végezniük kellett volna. A munkálatok érintették a lakossági és a vállalati netbanki szolgáltatást, valamint az Electra és az Erste Mobilbank alkalmazásokat. Ezen idő alatt az alkalmazások működése szünetelt.

A bankkártyák használatával is gondok lehetnek A bankkártyák használatával is gondok lehetnek

A rendszer azonban azóta sem érhető el, legalábbis a belépésre szolgáló lakossági netbanki oldalt nem lehet betölteni, vagy csak akadozva működik a rendszer. A bank tájékoztatása szerint a Mobilbank rendszerben is fennakadások tapasztalhatók. A nyitóoldalon olvasható tájékoztatás szerint dolgoznak a hiba elhárításán.

A karbantartás ezzel nem ért véget, vasárnak este 10 és éjfél között következik az újabb ütem. A szolgáltatások fejlesztése alatt szünetelhet az Erste bankjegykiadó automaták működése, illetve az Erste által kibocsátott bankkártyák használata során rövid ideig fennakadásokat tapasztalhatnak a kártya használói. Ezen túl a netbanki, Electra, Mobilbank és Mobilpay applikációk, valamint az SMS szolgáltatások működése is szünetelhet vagy akadozhat, az Erste Telebank pedig korlátozottan lesz elérhető.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.