2018. augusztus 3. 14:54
mfor.hu

Vasárnap is problémák lehetnek.

Nem, vagy csak akadozva elérhető az Erste Bank netbanki szolgáltatása. A bank karbantartást végzett csütörtök éjjel a rendszeren, amellyel a holnapjuk tájékoztatása szerint péntek reggel 6-ig végezniük kellett volna. A munkálatok érintették a lakossági és a vállalati netbanki szolgáltatást, valamint az Electra és az Erste Mobilbank alkalmazásokat. Ezen idő alatt az alkalmazások működése szünetelt.

A bankkártyák használatával is gondok lehetnek A bankkártyák használatával is gondok lehetnek

A rendszer azonban azóta sem érhető el, legalábbis a belépésre szolgáló lakossági netbanki oldalt nem lehet betölteni, vagy csak akadozva működik a rendszer. A bank tájékoztatása szerint a Mobilbank rendszerben is fennakadások tapasztalhatók. A nyitóoldalon olvasható tájékoztatás szerint dolgoznak a hiba elhárításán.

A karbantartás ezzel nem ért véget, vasárnak este 10 és éjfél között következik az újabb ütem. A szolgáltatások fejlesztése alatt szünetelhet az Erste bankjegykiadó automaták működése, illetve az Erste által kibocsátott bankkártyák használata során rövid ideig fennakadásokat tapasztalhatnak a kártya használói. Ezen túl a netbanki, Electra, Mobilbank és Mobilpay applikációk, valamint az SMS szolgáltatások működése is szünetelhet vagy akadozhat, az Erste Telebank pedig korlátozottan lesz elérhető.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.