3p

A Főszerkesztők Fóruma ismét kiosztotta a Minőségi Újságírás díját, melyet július hónapban kollégánk, Vég Márton kapott. Gratulálunk!

A Főszerkesztők Fóruma zsürijének indoklása szerint lapunk munkatársa a Kisfaludy turisztikai program támogatási politikájának és döntéseinek rendkívül részletes, 10 részes feldolgozásáért - a cikkek itt olvashatók - részesült a megtisztelő elismerésben. Szerkesztőségünk rendkívül büszke, hogy a múlt havi kiemelés után, melyet ezért a cikkért kaptunk, ezúttal a fődíjat sikerült elhoznia egyik kollégánknak. 

Vég Márton cikkei itt olvashatóak.

A Kisfaludy turisztikai program sajátosságairól munkatársunk ebben a videóban beszél.

Szerkesztőségünk elkötelezett a minőségi újságírás iránt, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hiteles, megbízható és egyedi információkat kínáljunk minden nap olvasóinknak. Támogassa munkánkat Ön is, nagy szükség van a hozzájárulására!

A független, minőségi sajtó egyetlen útja az előfizetés

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Nyáry Krisztián, Hermann Irén, Weyer Balázs, Dudás Gergely, Veiszer Alinda, Varró Szilvia és Both Vilmos.

A szervezet közleménye kiemeli, hogy "a magyar újságírás legfontosabb eseménye 2020 júliusában sajnálatos módon nem egy kiváló cikk megjelenése, hanem az Index szerkesztőségének kollektív, kényszerű felmondása volt. A Minőségi Újságírás Díj célja, hogy kiemelkedő újságírói teljesítményeket állítson példaként a szakma és a közönség elé. A díj 2017-es újraindulása óta öt alkalommal kapta a díjat egy-egy Indexen megjelent cikk szerzője, és a zsűri szinte minden hónapban kiemelt indexes cikkeket is. A kiváló újságírói munkához ugyanis nem csak nagyszerű szerzők kellenek, hanem kiváló szerkesztőségek és szerkesztők is, akik és amelyek olyan szakmai közösségeket működtetnek, amelyek a szerzőket - belső ethoszukkal és gyakorlatukkal - jobb teljesítményre inspirálják és szakmailag támogatják. Az Index az egyik legfontosabb ilyen műhely volt a magyar újságírásban, kollektív döntésüket a minőségi sajtó értékei melletti kiállásnak látjuk. A magyar nyilvánosság érdekében reméljük, hogy a szerkesztőség bármilyen formában is folytatja pályafutását, képes lesz jövőbeni céljai megvalósítására és további díjnyertes cikkek készítésére."

A nyertes írás szerzője 200.000 forint jutalomban részesül. A zsűri az augusztusi díjra szeptember 3-ig várja a nevezéseket a [email protected] címen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!