TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A Főszerkesztők Fóruma ismét kiosztotta a Minőségi Újságírás díját, melyet július hónapban kollégánk, Vég Márton kapott. Gratulálunk!

A Főszerkesztők Fóruma zsürijének indoklása szerint lapunk munkatársa a Kisfaludy turisztikai program támogatási politikájának és döntéseinek rendkívül részletes, 10 részes feldolgozásáért - a cikkek itt olvashatók - részesült a megtisztelő elismerésben. Szerkesztőségünk rendkívül büszke, hogy a múlt havi kiemelés után, melyet ezért a cikkért kaptunk, ezúttal a fődíjat sikerült elhoznia egyik kollégánknak. 

Vég Márton cikkei itt olvashatóak.

A Kisfaludy turisztikai program sajátosságairól munkatársunk ebben a videóban beszél.

Szerkesztőségünk elkötelezett a minőségi újságírás iránt, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hiteles, megbízható és egyedi információkat kínáljunk minden nap olvasóinknak. Támogassa munkánkat Ön is, nagy szükség van a hozzájárulására!

A független, minőségi sajtó egyetlen útja az előfizetés

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Nyáry Krisztián, Hermann Irén, Weyer Balázs, Dudás Gergely, Veiszer Alinda, Varró Szilvia és Both Vilmos.

A szervezet közleménye kiemeli, hogy "a magyar újságírás legfontosabb eseménye 2020 júliusában sajnálatos módon nem egy kiváló cikk megjelenése, hanem az Index szerkesztőségének kollektív, kényszerű felmondása volt. A Minőségi Újságírás Díj célja, hogy kiemelkedő újságírói teljesítményeket állítson példaként a szakma és a közönség elé. A díj 2017-es újraindulása óta öt alkalommal kapta a díjat egy-egy Indexen megjelent cikk szerzője, és a zsűri szinte minden hónapban kiemelt indexes cikkeket is. A kiváló újságírói munkához ugyanis nem csak nagyszerű szerzők kellenek, hanem kiváló szerkesztőségek és szerkesztők is, akik és amelyek olyan szakmai közösségeket működtetnek, amelyek a szerzőket - belső ethoszukkal és gyakorlatukkal - jobb teljesítményre inspirálják és szakmailag támogatják. Az Index az egyik legfontosabb ilyen műhely volt a magyar újságírásban, kollektív döntésüket a minőségi sajtó értékei melletti kiállásnak látjuk. A magyar nyilvánosság érdekében reméljük, hogy a szerkesztőség bármilyen formában is folytatja pályafutását, képes lesz jövőbeni céljai megvalósítására és további díjnyertes cikkek készítésére."

A nyertes írás szerzője 200.000 forint jutalomban részesül. A zsűri az augusztusi díjra szeptember 3-ig várja a nevezéseket a minosegidij@gmail.com címen.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.