3p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		
mfor.hu

A Főszerkesztők Fóruma ismét kiosztotta a Minőségi Újságírás díját, melyet július hónapban kollégánk, Vég Márton kapott. Gratulálunk!

A Főszerkesztők Fóruma zsürijének indoklása szerint lapunk munkatársa a Kisfaludy turisztikai program támogatási politikájának és döntéseinek rendkívül részletes, 10 részes feldolgozásáért - a cikkek itt olvashatók - részesült a megtisztelő elismerésben. Szerkesztőségünk rendkívül büszke, hogy a múlt havi kiemelés után, melyet ezért a cikkért kaptunk, ezúttal a fődíjat sikerült elhoznia egyik kollégánknak. 

Vég Márton cikkei itt olvashatóak.

A Kisfaludy turisztikai program sajátosságairól munkatársunk ebben a videóban beszél.

Szerkesztőségünk elkötelezett a minőségi újságírás iránt, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy hiteles, megbízható és egyedi információkat kínáljunk minden nap olvasóinknak. Támogassa munkánkat Ön is, nagy szükség van a hozzájárulására!

A független, minőségi sajtó egyetlen útja az előfizetés

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Nyáry Krisztián, Hermann Irén, Weyer Balázs, Dudás Gergely, Veiszer Alinda, Varró Szilvia és Both Vilmos.

A szervezet közleménye kiemeli, hogy "a magyar újságírás legfontosabb eseménye 2020 júliusában sajnálatos módon nem egy kiváló cikk megjelenése, hanem az Index szerkesztőségének kollektív, kényszerű felmondása volt. A Minőségi Újságírás Díj célja, hogy kiemelkedő újságírói teljesítményeket állítson példaként a szakma és a közönség elé. A díj 2017-es újraindulása óta öt alkalommal kapta a díjat egy-egy Indexen megjelent cikk szerzője, és a zsűri szinte minden hónapban kiemelt indexes cikkeket is. A kiváló újságírói munkához ugyanis nem csak nagyszerű szerzők kellenek, hanem kiváló szerkesztőségek és szerkesztők is, akik és amelyek olyan szakmai közösségeket működtetnek, amelyek a szerzőket - belső ethoszukkal és gyakorlatukkal - jobb teljesítményre inspirálják és szakmailag támogatják. Az Index az egyik legfontosabb ilyen műhely volt a magyar újságírásban, kollektív döntésüket a minőségi sajtó értékei melletti kiállásnak látjuk. A magyar nyilvánosság érdekében reméljük, hogy a szerkesztőség bármilyen formában is folytatja pályafutását, képes lesz jövőbeni céljai megvalósítására és további díjnyertes cikkek készítésére."

A nyertes írás szerzője 200.000 forint jutalomban részesül. A zsűri az augusztusi díjra szeptember 3-ig várja a nevezéseket a minosegidij@gmail.com címen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.