2018. szeptember 6. 14:43

A VOLT Fesztiválon imádták legtöbben az atomerőmű guruló marketingkampányát.

A nyári fesztiválok után ősszel Budapestre, valamint a Csabai Kolbászfesztiválra gördül be a Paksi Atomerőmű interaktív kamionja. A Paks II. Zrt. honlapjának tájékoztatása szerint az atomerőmű népszerűsítésére szolgáló kamion szeptember elején megfordult a Dunaföldvári Nyárbúcsúztató Gyermeknapon, 21-én pedig a Kaposvári Klímanap vendégei kereshetik fel a kiállítást.

A Csabai Kolbászfesztiválon is sokat tanulhatunk az atomenergiáról A Csabai Kolbászfesztiválon is sokat tanulhatunk az atomenergiáról

Sűrű volt a buszvezető programja a nyáron, nyolc fesztiválra - VOLT, Balaton Sound, EFOTT, Campus, East Fest, Sziget, valamint a Debreceni Virágkarnevál - jutott el a busz, s a road-show alatt összesen mintegy 20 ezren tekintették meg a bemutatót. A legtöbben a VOLT Fesztiválon voltak kíváncsiak az atomerőművel kapcsolatos információkra: 3445 fesztiválozó gondolta úgy, hogy két sör és koncert között felszáll a buszra. Nyáron a napi látogatói csúcsot - 728 fő - is a soproni bulihelyszínen regisztrálták.

A napi csúcsot - több mint 1000 főt - idén azonban máshol, mégpedig Pakson, a Város Napján érték el, még a fesztiválszezon előtt. Minden idei rendezvényt figyelembe véve több mint 40 ezren tekintették meg az interaktív kiállítást.

Az igazán nagy dobást a "kiterjesztettvalóság-alkalmazás" jelentette: a kihelyezett táblagépeken, vagy saját okostelefon használatával a vendégek virtuálisan körberepülhetnek két VVER-1200-as blokkot.

A látogatók kérdőíveket is kitölthettek, erre 5100-an vállalkoztak január és június között. Kilencven százalékuk úgy vélte, hogy hasznos, új információkat kapott és másoknak is ajánlaná a kiállítás megtekintését.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.