<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
		


		
		

A VOLT Fesztiválon imádták legtöbben az atomerőmű guruló marketingkampányát.

A nyári fesztiválok után ősszel Budapestre, valamint a Csabai Kolbászfesztiválra gördül be a Paksi Atomerőmű interaktív kamionja. A Paks II. Zrt. honlapjának tájékoztatása szerint az atomerőmű népszerűsítésére szolgáló kamion szeptember elején megfordult a Dunaföldvári Nyárbúcsúztató Gyermeknapon, 21-én pedig a Kaposvári Klímanap vendégei kereshetik fel a kiállítást.

A Csabai Kolbászfesztiválon is sokat tanulhatunk az atomenergiárólA Csabai Kolbászfesztiválon is sokat tanulhatunk az atomenergiáról

Sűrű volt a buszvezető programja a nyáron, nyolc fesztiválra - VOLT, Balaton Sound, EFOTT, Campus, East Fest, Sziget, valamint a Debreceni Virágkarnevál - jutott el a busz, s a road-show alatt összesen mintegy 20 ezren tekintették meg a bemutatót. A legtöbben a VOLT Fesztiválon voltak kíváncsiak az atomerőművel kapcsolatos információkra: 3445 fesztiválozó gondolta úgy, hogy két sör és koncert között felszáll a buszra. Nyáron a napi látogatói csúcsot - 728 fő - is a soproni bulihelyszínen regisztrálták.

A napi csúcsot - több mint 1000 főt - idén azonban máshol, mégpedig Pakson, a Város Napján érték el, még a fesztiválszezon előtt. Minden idei rendezvényt figyelembe véve több mint 40 ezren tekintették meg az interaktív kiállítást.

Az igazán nagy dobást a "kiterjesztettvalóság-alkalmazás" jelentette: a kihelyezett táblagépeken, vagy saját okostelefon használatával a vendégek virtuálisan körberepülhetnek két VVER-1200-as blokkot.

A látogatók kérdőíveket is kitölthettek, erre 5100-an vállalkoztak január és június között. Kilencven százalékuk úgy vélte, hogy hasznos, új információkat kapott és másoknak is ajánlaná a kiállítás megtekintését.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.