<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ismét a Balásy Gyula-féle cégcsoport nyert el állami megbízást.

75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötött a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, amelyet Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter felügyel. A szervezet a teljes állami szektor közpénzes kommunikációjára keresett jelentkezőt: innentől a keretösszeg kimerüléséig csak a nyertessel köthet szerződést minisztérium, állami cég, egyetem (alapítványi nem!), háttérintézmény, írja a K-Monitor.

A nyertes ezúttal is az elmúlt években százmilliárdos megbízást és tízmilliárdos osztalékot bezsebelő, Balásy Gyula-féle cégcsoport lett.

A K-Monitor szerint a mostani erőfelmérő után évekig nem kell versenyeznie Balásy Gyula cégeinek sem a milliárdos állami plakátolásokért, sem a kis, néhány milliós videókészítésekért.

A szokásos cég nyert a Rogán Antal felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal tenderén. Fotó: MTI/Kovács TamásA szokásos cég nyert a Rogán Antal felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal tenderén. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hozzáteszik: ha valaki monopolhelyzetben dolgozik az államnak, az 3-4 évenként kedvezőbb ajánlatot tud adni, és évek óta nem nyer más állami kommunikációs munkát, mint Balásy Gyula cégcsoportja.

“Dübörög tovább a Rogán-modell: közpénzből felpörgetett kampányolás, egyetlen haveri céggel”, összegezte a történéséket a korruipcióelllenes civil szervezet.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.