1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az indiai Liberty Steel 55 millió eurós ajánlata nyert.

A Fővárosi Törvényszék a honlapján tette közzé, hogy sikerrel zárult a Dunaferr eladása: a vevő a Liberty Steel Central Europe Kft, a hasonló nevű indiai cég magyar leányvállalata. A vételár végül 55 millió euró lett (mai árfolyamon közel 21 milliárd forint), az ajánlattételkor a minimumár 52 859 205 euró volt - írja a hvg.hu

Júniusban mindössze két indiai cég maradt versenyben, miután az ukrán pályázókat adminisztratív okok miatt kizárták. Ahogy arra a portál cikke is emlékeztet, a Liberty Steel győzelme azért sem meglepetés, mert eddig is ők tartották életben a céget: 2023 elején három hónapra ők adtak például alapanyagot, hogy a kohót ne kelljen leállítani, mert az végzetes lett volna a cég számára.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!