<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Vízparton élni, vagy akár ott csak egy üdülőt birtokolni, mindenképp jó. És ehhez nem kell feltétlenül a drága Balatont választanunk. Ha az agglomerációba költöznénk, ott is találunk Duna-parti házakat, de az ország más részein is vásárolhatunk vízparti üdülőt. Mai cikkünkben az ország legszebb, közvetlen vízparttal rendelkező házait gyűjtöttük egy csokorba.

Újszerű állapotú üdülő vagy családi ház Győrzámolyban

Válogatásunk első darabját a Győr melletti Győrzámoly üdülőtelepéről hozzuk. A 300 nm-es vízparttal rendelkező ház 2021-ben épült, a település Győrhöz való közelsége miatt állandó lakhatás céljára is kiváló. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, kamra kapott helyet, a felső szint szerkezetkész állapotban van, egy külön megközelíthető lakrész alakítható ki benne. A házba a villany be van kötve, a vizet ásott kút biztosítja vízszűrővel, a szennyvíztisztítás bio szennyvíztisztító rendszerrel történik. Gáz és vezetékes víz a ház előtt található.

Állandó otthonnak tökéletes ház Ráckevén

Ráckeve az agglomerációban otthont keresők egyik népszerű célpontja, hiszen közel van a fővároshoz, ugyanakkor vízparti házakat is lehet kapni a településen. Ilyen ez az állandó lakhatásra is tökéletes családi ház is, mely 2 percre fekszik a buszmegállótól és 10-15 percre a központtól. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosdó, háztartási helyiség külön mosdóval és egy irodának, vállalkozásnak alkalmas tároló kapott helyet. Felső szintjén egy további hálószoba és egy dolgozószoba található.

Hajókikötésre alkalmas partszakasszal, Majosházán

Szintén a Ráckevei-Duna ág mellett található Majosháza, melynek vízparti részén áll ez a nappali + 2 szobás családi ház, melyhez saját hajókikötő is tartozik. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és fürdőszoba található. A telken medence, fa játszótér, 3 autó beállására alkalmas kocsibeálló is helyet kapott.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.