2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vízparton élni, vagy akár ott csak egy üdülőt birtokolni, mindenképp jó. És ehhez nem kell feltétlenül a drága Balatont választanunk. Ha az agglomerációba költöznénk, ott is találunk Duna-parti házakat, de az ország más részein is vásárolhatunk vízparti üdülőt. Mai cikkünkben az ország legszebb, közvetlen vízparttal rendelkező házait gyűjtöttük egy csokorba.

Újszerű állapotú üdülő vagy családi ház Győrzámolyban

Válogatásunk első darabját a Győr melletti Győrzámoly üdülőtelepéről hozzuk. A 300 nm-es vízparttal rendelkező ház 2021-ben épült, a település Győrhöz való közelsége miatt állandó lakhatás céljára is kiváló. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, kamra kapott helyet, a felső szint szerkezetkész állapotban van, egy külön megközelíthető lakrész alakítható ki benne. A házba a villany be van kötve, a vizet ásott kút biztosítja vízszűrővel, a szennyvíztisztítás bio szennyvíztisztító rendszerrel történik. Gáz és vezetékes víz a ház előtt található.

Állandó otthonnak tökéletes ház Ráckevén

Ráckeve az agglomerációban otthont keresők egyik népszerű célpontja, hiszen közel van a fővároshoz, ugyanakkor vízparti házakat is lehet kapni a településen. Ilyen ez az állandó lakhatásra is tökéletes családi ház is, mely 2 percre fekszik a buszmegállótól és 10-15 percre a központtól. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, mosdó, háztartási helyiség külön mosdóval és egy irodának, vállalkozásnak alkalmas tároló kapott helyet. Felső szintjén egy további hálószoba és egy dolgozószoba található.

Hajókikötésre alkalmas partszakasszal, Majosházán

Szintén a Ráckevei-Duna ág mellett található Majosháza, melynek vízparti részén áll ez a nappali + 2 szobás családi ház, melyhez saját hajókikötő is tartozik. Az épület alsó szintjén amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és fürdőszoba található. A telken medence, fa játszótér, 3 autó beállására alkalmas kocsibeálló is helyet kapott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!