3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Mazars, a világ egyik vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalatcsoportja, valamint a Forvis, az Egyesült Államok nyolcadik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége a mai napon hivatalosan útjára indítja új globális hálózatát. A Forvis Mazars 4,7 milliárd eurós árbevételével évtizedek óta a legnagyobb új belépő lesz a globális szolgáltatók top 10-es rangsorában. A piacon egyedülálló, két cégből álló hálózati modell világszerte biztosítja az ügyfeleik támogatásához szükséges rugalmasságot, kapacitást és lefedettséget.

A Forvis Mazars egy egységes márkanév alatt működő globális hálózat, amelynek két tagja van: az Egyesült Államokban működő Forvis Mazars, LLP, valamint a világ több mint 100 országában jelen lévő nemzetközi integrált partnerség, a Forvis Mazars Group SC. Mintegy 4,7 milliárd eurós (5 milliárd dolláros) árbevételével a Forvis Mazars új szereplő lesz a legnagyobb globális hálózatok piacán.

„Kivételesen izgalmas időszak ez ügyfeleink, iparágunk és munkatársaink számára egyaránt – fogalmazott Hervé Hélias, a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöke.

Amikor két nagy cég összefog
Amikor két nagy cég összefog
Fotó: Depositphotos

Ezzel a piacon egyedülálló modellel mind globálisan, mind az Egyesült Államokban a tíz legnagyobb szolgáltató közé tartozunk majd. A két vállalat együttműködése 20 éves múltra tekint vissza; egyformán elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő ügyfélélmény biztosítása mellett. A globális hálózat létrehozása lehetőséget teremt arra, hogy a világ minden pontján a legjobbat nyújtsuk egységes márkanév alatt. Ügyfeleink világszerte magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokat kapnak, mi pedig továbbra is rugalmasan alkalmazkodunk egyedi igényeikhez. A két vállalat együttműködése tovább erősíti az ügyfélkiszolgálás színvonalát, és az iparági lehetőségek kiaknázásával a helyi igények támogatására tudunk fókuszálni a jövőben.”

A hálózatot alkotó két vállalat tulajdonosi struktúrája változatlan marad, irányításában helyet kap egy új globális hálózati vezetőtestület, amely a zökkenőmentes együttműködésért és szolgáltatásnyújtásért lesz felelős.

  • Hervé Hélias lesz ennek a globális hálózat igazgatótanácsnak az első elnöke. Hélias továbbra is ellátja a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöki tisztét. Matt Snow, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) elnöke lesz a globális hálózat igazgatótanács alelnöke.
  • Az Egyesült Államokban Tom Watson továbbra is a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója marad, és a hálózat igazgatótanácsában is helyet kap.
  • A testület további tagjai lesznek: Rob Pruitt, Fran Randall és Tim York a Forvis Mazars, LLP részéről; David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert és Phil Verity pedig a Forvis Mazars Grouptól.

„Figyelünk az ügyfeleinkre, felismerjük az előttük álló kihívásokat, és páratlan ügyfélélményt nyújtunk minden tevékenységünk során, erre épül a Forvis Mazars – hangsúlyozta Tom Watson, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója. Az új hálózat új lehetőségeket nyit meg ügyfeleink és munkatársaink számára, akik biztosak lehetnek abban, hogy a hosszú távú sikereik érdekében hozzuk meg döntéseinket.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!