2018. október 3. 09:13
mfor.hu

Most nem hibázott a Tesla, úgy tűnik végre beindul a Model 3 termelése is.

Az autógyártó kedden  tette közzé harmadik negyedéves gyártási számait, melyben sikerült meghaladni a saját és a piac várakozását is. A negyedév során a vállalat összesen 83500 darab autót gyártott, melyből 55840 darabot tett ki a Model 3, ezzel pedig sikerült megugrani az 55600 darabos konszenzust, valamint a tervezett 50-55 ezer darabos célkitűzést is.

A Tesla szerint a felröppent hírek ellenére sikerült növelniük a leszállítási kapacitásukat, noha a Kínával szembeni kereskedelmi intézkedések egyértelműen hátrányt jelentenek. Az amerikai vámtarifák kiszabására válaszul ugyanis Kína mintegy 40%-os importvámot állapított meg a Tesla autóira szemben más személyautók 15 százalékos importvámjával. A Tesla emiatt rákapcsolt a shanghaji gyártósor felhúzására.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.