<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Egy állami vállalat vette a nevére az óriási népligeti sportcsarnokot.

A legmodernebb technológiákat felvonultató, most megépült népligeti multifunkcionális sportlétesítmény az MVM Zrt. és a BMSK Zrt. együttműködése alapján felveszi az MVM DOME nevet - derül ki az MVM honlapján olvasható közleményből.

A januárban megrendezésre kerülő férfi kézilabda Euróba-bajnokság lesz az első világesemény, amelyet az MVM DOME-ban rendeznek.

Ez az innovatív, sokoldalú létesítmény a továbbiakban alkalmas lesz nagy koncertek, rendezvények, kiállítások megtartására is. Ezen felül, mivel az összes létező teremsportág számára megfelelő szabványokkal, méretekkel és kialakításokkal rendelkezik, kosár- és röplabda, jégkorong, tenisz, korcsolya vagy akár bizonyos lovas és motoros versenyeket is rendezhetnek majd benne"

- olvasható a rövid közleményben.

Fotó: MTIFotó: MTI

Az aréna a Market Építő Zrt. generálkivitelezésében épült. A közel 100 milliárd forintos beruházást a januárban kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságra időzítették. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 fős befogadóképességű létesítmény építése két évvel ezelőtt kezdődött.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.