TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. október 31. 14:27

Újabb támogatók érkeztek a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő eszéki focicsapat szponzorai közé.

Mészáros Lőrinc 2016 februárjában vásárolta be magát az eszéki fociklubba, érkeztével pedig új szponzorok álltak a csapat mögé - többségük neve nagyon jól ismert idehaza is, hiszen a közbeszerzéseket piszok sikeres cégekről van szó.

Most sem kispályás játékossal bővült az NK Osijek szponzori csapata. A fociklub honlapja alapján nemrég csatlakozott a felcsúti székhellyel is rendelkező, de eredetileg dunavarsányi Pharos 95 Kft., mely stadionépítő nagyágyúnak is tekinthető. A sajtóban kormányközelinek tartott cég ugyanis számos stadion kivitelezésében vett rész, többek között a felcsúti Pancho Aréna gyepszőnyege is nekik "köszönhető". A cég Végh Gábor tulajdonában áll, aki nem mellesleg a szlovén Lendva focicsapatában is vezető szerepet tölt be. Másik új támogató a Swietelsky horvát leánycége.

Forrás: nk-osijek.hr Forrás: nk-osijek.hr

A két új szponzor felbukkanása azonban nem lehet véletlen. Nem kizárt, hogy az új stadion építésében vállalt szerepüknek is köszönhető, hogy az NK Osijek támogatóivá váltak. A Pharos 95 megjelenésével kapcsolatban horvát fórumokon többen is hasonló véleményt fogalmazta

A szponzorok köre azonban némileg kicserélődött. A Belfry, a Duna Aszfalt, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Dobro mellett szerepel már

  • a Coca-Cola,
  • a Cashback World,
  • a Nike,
  • a Pollosport is.

A csapat mögül pedig kihátrált

  • a Strabag, a cégről többen úgy gondolták, az új stadion építésében is szerepet kaphat,
  • a Puskás Ferenc Stadion bontásán is dolgozó Föld-Trans Kft.,
  • a Puskás-stadion építési munkálatait elnyerő egyik cég, a Magyar Építő Zrt,
  • és az állami közbeszerzéseken szintén kiválóan szereplő West Hungária Bau sem támogatója már az NK Osijeknek.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.