2018. október 31. 14:27

Újabb támogatók érkeztek a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő eszéki focicsapat szponzorai közé.

Mészáros Lőrinc 2016 februárjában vásárolta be magát az eszéki fociklubba, érkeztével pedig új szponzorok álltak a csapat mögé - többségük neve nagyon jól ismert idehaza is, hiszen a közbeszerzéseket piszok sikeres cégekről van szó.

Most sem kispályás játékossal bővült az NK Osijek szponzori csapata. A fociklub honlapja alapján nemrég csatlakozott a felcsúti székhellyel is rendelkező, de eredetileg dunavarsányi Pharos 95 Kft., mely stadionépítő nagyágyúnak is tekinthető. A sajtóban kormányközelinek tartott cég ugyanis számos stadion kivitelezésében vett rész, többek között a felcsúti Pancho Aréna gyepszőnyege is nekik "köszönhető". A cég Végh Gábor tulajdonában áll, aki nem mellesleg a szlovén Lendva focicsapatában is vezető szerepet tölt be. Másik új támogató a Swietelsky horvát leánycége.

Forrás: nk-osijek.hr Forrás: nk-osijek.hr

A két új szponzor felbukkanása azonban nem lehet véletlen. Nem kizárt, hogy az új stadion építésében vállalt szerepüknek is köszönhető, hogy az NK Osijek támogatóivá váltak. A Pharos 95 megjelenésével kapcsolatban horvát fórumokon többen is hasonló véleményt fogalmazta

A szponzorok köre azonban némileg kicserélődött. A Belfry, a Duna Aszfalt, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint a Dobro mellett szerepel már

  • a Coca-Cola,
  • a Cashback World,
  • a Nike,
  • a Pollosport is.

A csapat mögül pedig kihátrált

  • a Strabag, a cégről többen úgy gondolták, az új stadion építésében is szerepet kaphat,
  • a Puskás Ferenc Stadion bontásán is dolgozó Föld-Trans Kft.,
  • a Puskás-stadion építési munkálatait elnyerő egyik cég, a Magyar Építő Zrt,
  • és az állami közbeszerzéseken szintén kiválóan szereplő West Hungária Bau sem támogatója már az NK Osijeknek.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.