TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Ennyi volt a 2019-es nyereség, azaz az eredményből egyetlen fillért sem hagytak bent. A profit értékét növeli, hogy azt 4 milliárd forintos forgalom mellett sikerült realizálniuk.

Az adatokat a 444.hu cikke szerint a K-Monitor vette észre a Dolomit Kft. legfrissebb, az Igazságügyi Minisztérium oldalára feltett 2019-es beszámolójában. E kft fő tulajdonosa Orbán Győző, a miniszterelnök édesapja.

A cikk emlékeztet arra, hogy a kormányfő rokonai, barátai és azok üzletfelei évek óta nagyon jól szerepelnek az üzleti életben, jó érzékkel fognak vállalkozásokba, és komoly sikereket érnek el a piacon. Sokan közülük olyan megbízható, magas minőségű munkát végeznek, annyira korrekt árakon, hogy a magyar állam különböző intézményei is nagyon szívesen dolgoztatnak velük, és a magyar uniós pályázatokon is szép eredményeket tudnak felmutatni.

Így már más megvilágításba helyeződik a Dolomit Kft. szokatlanul magas árbevétel-arányos nyeresége: a 4 milliárd forintos forgalom mellett elért 1,8 milliárdos profit. Egy évvel korábban még eredményesebb volt a kormányfő apjának cége, így 2018 után 1,9 milliárdot vehettek ki a tulajdonosai.  

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

Arról lapunk számolt be elsőként, hogy a szintén Orbán Győző érdekekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft. is szépen muzsikált 2019-ben: 2,9 milliárd forintos rekordárbevételt ért el, mintegy 600 millióval többet, mint 2018-ban. E forgalom 139 millió forintos adózott eredménnyel társult, amellyel ugyanúgy járt el a kormányfő apja, mint a Dolomit Kft. profitjával: azt egy az egyben kivette.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.