3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Szépen be van rendezve a nappalid? Szeretsz itt pihenni? Akkor bizonyára számodra is fontos, hogy az ülőgarnitúrád a megfelelő módon ápold: a különböző bútorhuzatokat ugyanis eltérő módon kell tisztán tartani. Cikkünkben ehhez nyújtunk most segítséget!

A valódi bőr bútorok ápolása

Nagyon sokféle nappalibútor kapható ma már, de igazán népszerűek a bőrhuzatúak. A VIP Kanapé valódi bőr bútorok kollekciójában is találunk remek darabokat. Ezek az otthonok legelegánsabb kiegészítői lehetnek: nemcsak azért, mert tekintélyt sugároznak és a luxus érzetét keltik, hanem azért is, mert nagyon kényelmesek. Ápolásukra azonban különös figyelmet kell fordítani, de ehhez is megkapunk minden segítséget a vásárláskor.

Nagyon fontos, hogy ha a sarokkanapénk, ülőgarnitúránk bőrből készült, akkor ne tegyük azt a radiátor közelébe, sőt semmiképp se engedjük, hogy folyamatosan tűző nap érje a felületet. Lehetőleg sötétítsük a szobát, ügyelni kell továbbá a levegő páratartalmára is. Egy száraz helyiségben gyorsabban megrepedezik a bőr, ezért biztosítsuk a kellő páratartalmat a nappaliban.

A bútor ápolásáról annyit kell még tudni, hogy speciális ápolószert igényel: mindig csak olyat használjunk, amit az áruház munkatársai kínáltak számunkra. Nagyon sok hamis információ kering az interneten a bőrhuzat kezelésével kapcsolatban, ne higgyünk ezeknek!

Egy valódi bőr bútor sokáig a nappali ékessége lehet, éppen ezért mindent tegyünk meg annak érdekében, hogy a kárpit ne repedezzen meg, és sokáig fényes maradjon.

Az aqua clean szövetek tisztítása

Az aqua clean, illetve a vízlepergetős szövetekből készült huzatok nagyon-nagyon népszerűek a kisgyermekes családok körében. Szerencsére a VIP Kanapé bútoráruházban mi magunk dönthetjük el – ha rendelésre készül a bútor –, hogy milyen huzattal szeretnénk kérni, és nemcsak a színt, a mintát, hanem a textil fajtáját is mi határozhatjuk meg.

Az aqua clean mellett leginkább a kisgyermekes vásárlók teszik le a voksukat. Ebből a fajta kárpitból ugyanis sokkal könnyebben eltávolíthatók a foltok, ugyanakkor kényelmes ülőfelületet is biztosítanak. Praktikusak és esztétikusak is.

Minden családban gyakori, hogy ketchup, kávé, tea vagy egyéb étel-ital folt kerül az ülőfelületre, ilyenkor egy nagy nedvszívó képességű törlőkendővel itassuk fel a szennyeződést, majd egy szivacsot bevizezve át kell törölnünk az adott részt.

Ha pedig vízlepergető szövet mellett döntünk, akkor papírtörlőt kell használnunk, hogy eltakarítsuk a balesetek nyomát a kárpitról.

Igen nagy a választék a huzatokat tekintve!

Nemcsak a fent említett kárpitozású bútorok érhetők el a VIP Kanapé oldalán, hanem sok más szövet közül is választhatunk: vannak plüss szövetek is, amelyek szintén nagyon népszerűek kényelmességük miatt. A síkszövetek pedig azért olyan kedveltek, mert nagy kopásállósággal rendelkeznek.

Ha nem tudunk dönteni a lehetőségek közül, a bemutatóterembe való személyes ellátogatáskor a munkatársak segítségünkre lesznek.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!