<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Hivatalosan sehol sem jelentették be, de egy vezetői névsorból kiderül: valóban Novák Katalin sógornője lett az államosított lombikszektor legfőbb felügyelője.

Bár az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) mélyen hallgat a kinevezéséről, a szervezet honlapján megtalálható vezetői névsor bizonyítja: Novák Katalin sógornője kapta meg az újonnan létrehozott Humánreprodukciós Igazgatóság vezetői posztját. Vesztergom Dóra még Novák köztársasági elnökké választása előtt lett igazgatói rangban az államosított lombikszektor legfőbb felügyelője - írja a 24.hu

Komáromi Zoltán, az ellenzék egészségügyi programjának felelőse, a DK szakpolitikusa az Mfornak adott, hétfőn megjelent interjúban is beszélt arról: az újonnan megválasztott köztársasági elnök sógornőjét bízták meg ezeknek a meddőségi centrumok a koordinálásával, a miniszterelnök családjának kedvenc szülész főorvosát pedig a szakmai felügyeletével.

A 24.hu erre vonatkozó érdeklődésére az OKFŐ és Vesztergom Dóra sem reagált. 

Az új, országos hatáskörű Humánreprodukciós Igazgatóság az Országos Kórházi Főigazgatóság részeként jött lére, felelősségi körébe került egy sor stratégiai kérdés a meddőségi beavatkozásokkal kapcsolatban. A szülész-nőgyógyász Vesztergom Dóra, aki Novák Katalin bátyjának felesége és egyben munkatársa Novákék családi cégében, korábban dogozott ugyan beosztott orvosként egy rövid ideig a Kaáli és a Dévai Intézetben, ám eddig az ágazatban vezetői posztot sehol sem töltött be - írja a 24.hu.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.