2p

Hivatalosan sehol sem jelentették be, de egy vezetői névsorból kiderül: valóban Novák Katalin sógornője lett az államosított lombikszektor legfőbb felügyelője.

Bár az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) mélyen hallgat a kinevezéséről, a szervezet honlapján megtalálható vezetői névsor bizonyítja: Novák Katalin sógornője kapta meg az újonnan létrehozott Humánreprodukciós Igazgatóság vezetői posztját. Vesztergom Dóra még Novák köztársasági elnökké választása előtt lett igazgatói rangban az államosított lombikszektor legfőbb felügyelője - írja a 24.hu

Komáromi Zoltán, az ellenzék egészségügyi programjának felelőse, a DK szakpolitikusa az Mfornak adott, hétfőn megjelent interjúban is beszélt arról: az újonnan megválasztott köztársasági elnök sógornőjét bízták meg ezeknek a meddőségi centrumok a koordinálásával, a miniszterelnök családjának kedvenc szülész főorvosát pedig a szakmai felügyeletével.

A 24.hu erre vonatkozó érdeklődésére az OKFŐ és Vesztergom Dóra sem reagált. 

Az új, országos hatáskörű Humánreprodukciós Igazgatóság az Országos Kórházi Főigazgatóság részeként jött lére, felelősségi körébe került egy sor stratégiai kérdés a meddőségi beavatkozásokkal kapcsolatban. A szülész-nőgyógyász Vesztergom Dóra, aki Novák Katalin bátyjának felesége és egyben munkatársa Novákék családi cégében, korábban dogozott ugyan beosztott orvosként egy rövid ideig a Kaáli és a Dévai Intézetben, ám eddig az ágazatban vezetői posztot sehol sem töltött be - írja a 24.hu.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!