2p

Tiborcz István BDPST Zrt. nevű cégének már van BDPST-Serbia Zrt. és BDPST-Poland Zrt. névre hallgató társasága is. 

Tiborcz István, a miniszterelnök veje új vállalkozásba kezd. A BDPST-Serbia Zrt.-t március 26-án jegyezték be, a cégben minősített többsége van a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-nek. Ebben a társaságban pedig minősített többsége van Tiborcz Istvánnak.

Tiborcz István aktív - kép: BDPST Zrt.
Tiborcz István aktív - kép: BDPST Zrt.

A társaság székhelye a Pasaréti úton van (ahol több Tiborcz István-érdekeltség is található), jegyzett tőkéje 7 millió forint, számos Tiborcz-céghez hasonlóan Malik Zoltán a vezérigazgatója, a cég tevékenységi körei pedig a következők:

  • vagyonkezelés
  • saját tulajdonú ingatlan adásvétele
  • saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése.

Ebből úgy tűnik, hogy a céget nem új tevékenységre alapították, hanem minden jel szerint a Tiborcz István ingatlanpiaci bővüléséről van szó.

A vg.hu írt arról február közepén, hogy egy új, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó társaságot jegyeztek be. A BDPST-Poland Zrt. alapításával kapcsolatban a BDPST Group kommunikációs osztálya a lapnak megerősítette a cégalapítás tényét, és közölték, ennek hátterében a lengyelországi ingatlanpiaci portfólió bővítési szándéka áll.

Lapunk írta meg, hogy Dorottya Hotel & Residence néven fut Tiborcz István legnagyobb aktuális beruházása a Vörösmarty tér szomszédságában. A sikeres vállalkozó február elején bejegyzett új cégét pedig Dorottya Residences Zrt.-nek hívják. Feladata a felújított ingatlanban létrehozandó lakásokkal kapcsolatos értékesítési és üzemeltetési funkciók ellátása lesz.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!