2020. február 12. 12:57
mfor.hu

Akár már egy hét múlva. Nem tudnak megegyezni a bérekről.

A mai tárgyaláson sem jutott egyességre a BKV menedzsmentje és a cég szakszervezetei a bérekről, ezért utóbbiak beadták a kollektív munkaügyi vitáról (kmv) szóló kezdeményezésüket, mely a sztrájk előszobáját jelenti, írja a Világgazdaság.

A dolgozók legkorábban hét nap múlva már be is szüntethetik a munkát,

de két órás, figyelmeztető sztrájkot már a következő egy hétben is tarthatnak.

A BKV-sokat képviselő szakszervezetek 15 százalékos béremelést akarnak, a vállalat menedzsmentje viszont kitart a 6+2 százalékosnál, a lap információi szerint azért, mert a főváros nem engedélyezett nekik nagyobb mozgásteret a fizetésemelésre.

(Világgazdaság)

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.