2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Tapasztalt cseh szakember ül be a KBC igazgatóságába.

A jelöőbizottság javaslatát elfogadva Diana Rádl Rogerová veheti át Vladimira Papirnik helyét a KBC Group igazgatóságában, ha a bank közgyűlése rábólint a változásra – derült a pénzintézet közleményéből  Az Európai Központi Bank támogatja a kinevezést. Rogerová egyben a KBC auditáló bizottságának, kockázati és megfelelőségi bizottságának és jelölőbizottságának is tagja lesz.

Diana Rádl Rogerová 25 éves tapasztalattal rendelkezik, amit a pénzügyi szféra felső régióiban, a pénzügyi tanácsadói szektorban szerzett. Ennek megfelelően ismeri a pénzpiacokat és a befektetési stratégiákat. Egyik alapítója és tulajdonosa a cseh Behind Inventions befektetési csoportnak.

Eközben 2018 és 2022 között a Deloitte Europe stratégiai vezetője volt. Feladatai közé tartozott a tanácsadó cég összes európai üzletága (auditálás, adózás, jogi konzultáció, pénzügyi és kockázati tanácsadás) globális stratégiájának kidolgozás és végrehajtása. Az üzletasszony 2006 óta Audit Partnere volt a Deloitte-nak Prágában, ahol nagybankoknál, ingatlancégeknél és befektetési alapoknál látott el auditálási feladatokat.

A szakember 1996-ban szerzett diplomát a VSE University of Economics egyetemen Prágában és Brüsszelben. Szakirányai a nemzetközi kereskedelem, a pénz- és bankgazdálkodás voltak. Rogerová 2022-ben az év menedzsere lett Csehországban. Koenraad Debackere, a KBC Group igazgatóságának elnöke az innovációk iránti elkötelezettségét emelte ki új kollégája erényei közül.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!