2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Helycsere a szegedi Continental-gyárban. 

Februártól Horváth Sándor irányítja a Continental szegedi üzemét, a korábbi gyárigazgató, Sven Meiert januártól ugyanis a vállalat vinnhorsti gyárának igazgatójává nevezték ki. 

Az új gyárigazgató, Horváth Sándor gyakornokként kezdett az szegedi üzemben. Fotó: Continental
Az új gyárigazgató, Horváth Sándor gyakornokként kezdett az szegedi üzemben. Fotó: Continental
Az új gyárigazgató pályafutását a szegedi telephelyen gyakornokként kezdte, majd 2007-től technológusként, két évvel később pedig már termelésirányítóként erősítette a Continental csapatát. Ezt követően üzemeltetési és folyamatfejlesztési vezetőként dolgozott. 2022 és 2023 között globális feladatokat látott el, a Continental heveder-üzletágának folyamatfejlesztési vezetőjeként. 2023-ban tért vissza Szegedre a tömlőüzem operatív igazgatójaként.

A ContiTech Rubber Industrial Kft. több mint 50 éves múltra tekint vissza és a gyár 2004 óta működik a magyarországi Continental-csoport tagjaként. A szegedi telephely a Continental technológiai vállalat egyik legnagyobb európai textilerősítésű hevedergyára, termékei a világ minden tájára eljutnak. A gyárban magas szintű fejlesztőmunkát folytatnak a speciális olajipari és tengeri tömlők területén is, ahol extrém körülményeknek is megfelelő termékeket készít és kezeli az ügyfelek egyedi kéréseit.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!