2019. december 23. 09:31
mfor.hu

Ezúttal arra, hogy a Diákháló programba tartozó köznevelési és szakképzési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózatait fejlessze 2,38 milliárd forint plusz áfáért.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 4iG Nyrt. – amelynek fő tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója Jászai Gellért – Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, “Aktív hálózati eszközök és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése a GINOP-3.4.6. project keretében” tárgyú, verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán győzött.

Jászai Gellért. Fotó: Konzum Jászai Gellért. Fotó: Konzum

A Diákháló programba tartozó köznevelési és szakképzési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései projekt célja többek között a szakképzési intézmények feladatellátási helyeinek korszerű és egységes vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájának kialakítása. A szerződés teljesítése három részből áll: központi gerinchálózat bővítése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése, POP helyszínek bővítése, valamint végponti CPE és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése.