TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. december 23. 09:31
mfor.hu

Ezúttal arra, hogy a Diákháló programba tartozó köznevelési és szakképzési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózatait fejlessze 2,38 milliárd forint plusz áfáért.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 4iG Nyrt. – amelynek fő tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója Jászai Gellért – Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, “Aktív hálózati eszközök és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése a GINOP-3.4.6. project keretében” tárgyú, verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán győzött.

Jászai Gellért. Fotó: Konzum Jászai Gellért. Fotó: Konzum

A Diákháló programba tartozó köznevelési és szakképzési intézmények vezetékes és vezeték nélküli hálózati fejlesztései projekt célja többek között a szakképzési intézmények feladatellátási helyeinek korszerű és egységes vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájának kialakítása. A szerződés teljesítése három részből áll: központi gerinchálózat bővítése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése, POP helyszínek bővítése, valamint végponti CPE és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.