TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Az LMP-s politikus a Hvg-nek erősítette meg a pletykákat, hogy meg akarja szerezni a bezárás előtt álló lapot.

Ungár Péter valóban megpróbálja megszerezni a bezárás előtt álló Magyar Nemzetet. Hogy az LMP-s politikus lehet az, aki bejelentkezik a lapért, arról terjedtek már hírek, most viszont megvan a megerősítés is.

Ungár Péter (MTI) Ungár Péter (MTI)


Az LMP elnökségi tagja a Hvg megkeresésére azt mondta, hogy egy beszélgetés már volt, de formálisan kedden tesz vételi ajánlatot Simicska Lajos lapjára. Mint mondta, árvita így még lehet, de a szándéka valóban a lap megvásárlása, erről részleteket későbbre ígért. Ungár apjától, Ungár Andrástól örökölte vagyonát, az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt.

A Hvg szerint közben a jelenlegi állás szerint utolsó munkanapját töltő szerkesztőségben az a hír terjed, hogy más pályázók is vannak a lapjukra, köztük egy külöldi befektető is.

A Magyar Nemzet dolgozóival kedd délelőtt közölték, hogy finanszírozási problémák miatt a szerdai lesz az utolsó lapszám, aztán bezárnak. A bejelentésről az egyik munkatárs videót is készített.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.