2018. április 10. 13:56
mfor.hu

Az LMP-s politikus a Hvg-nek erősítette meg a pletykákat, hogy meg akarja szerezni a bezárás előtt álló lapot.

Ungár Péter valóban megpróbálja megszerezni a bezárás előtt álló Magyar Nemzetet. Hogy az LMP-s politikus lehet az, aki bejelentkezik a lapért, arról terjedtek már hírek, most viszont megvan a megerősítés is.

Ungár Péter (MTI) Ungár Péter (MTI)


Az LMP elnökségi tagja a Hvg megkeresésére azt mondta, hogy egy beszélgetés már volt, de formálisan kedden tesz vételi ajánlatot Simicska Lajos lapjára. Mint mondta, árvita így még lehet, de a szándéka valóban a lap megvásárlása, erről részleteket későbbre ígért. Ungár apjától, Ungár Andrástól örökölte vagyonát, az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt.

A Hvg szerint közben a jelenlegi állás szerint utolsó munkanapját töltő szerkesztőségben az a hír terjed, hogy más pályázók is vannak a lapjukra, köztük egy külöldi befektető is.

A Magyar Nemzet dolgozóival kedd délelőtt közölték, hogy finanszírozási problémák miatt a szerdai lesz az utolsó lapszám, aztán bezárnak. A bejelentésről az egyik munkatárs videót is készített.

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés