Szárnyalt a Telekom csütörtökön


A BUX 1,67 százalékos emelkedéssel, 23 323,68 ponton zárt csütörtökön.

A részvénypiac forgalma 10,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. Horváth István, a Raiffeisen Bank kötvénykereskedője az M1 aktuális csatornán elmondta, jó volt a forgalom a magyar tőzsdén. A BUX jól teljesített, bár nem napi csúcsán zárt, a kereskedés végén néhány részvénynél előkerültek a profitrealizáló eladók.

A nap nyertese a Magyar Telekom volt, az osztalékra tett javaslatról szóló hírek "vitték" a papírt. Az OTP emelkedéssel zárt, de a nap folyamán járt magasabban is, a Richter ugyanakkor napi csúcsán fejezte be a kereskedést - közölte a szakértő.  

Adatvédelmi előírások elsőkézből! Marketing, pénzügyek és HR szabályosan - Adatvédelem 2016 Konferencia a NAIH elnökhelyettesével! - 2016.03.03.

A Magyar Telekom 4,63 százalékos erősödés után 429 forinton zárt, a Richter árfolyama 2,25 százalékos emelkedés után 5082 forinton várja a folytatás, az OTP-részvények ára pedig 1,73 százalékkal 5941 forintra nőtt. Egyedüliként a Mol veszített: 0,04 százalékkal 13 880 forintra csökkent az árfolyam, ami lényegében stagnálással ér fel. 

A forint a főbb devizákkal szemben tovább gyengült, az esti órákban egy euróért 311,5 forintot kellett adni, egy amerikai dollár 282,5 forintot ért, egy svájci frank pedig 285,5 forintot. 

Az állampapírok másodpiacán a 3 hónapos kincstárjegyek hozama  csökkent 3 bázisponttal, a többi futamidőn 1-4 bázispontos emelkedések voltak. 

MTI/mfor.hu
Hirdetés


Telefont keres? Vezeték nélküli készülékek széles választékban! Írószerek, papír, irodatechnika, nyomtató kellékek. Nézzen szét az mfor.hu irodaszer áruházában!

További ajánlataink:
Másolópapírok, borítékok, Etikettcímkék, Nyomtatási kellékanyagok, Iratrendezők, Gyorsfűzők, Írószerek, Higiéniai termékek

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
hirdetés
elrejt
 
.