Robbanás volt New Yorkban


USA

Buszpályaudvarnál történt a robbanás.

A rendőrség közlése szerint ismeretlen eredetű robbanás történt New Yorkban a 42. és a 8. utca sarkán, emiatt 3 metrót evakuáltak - számolt be a CNN. A robbanás helyszíne, a Port Authority Bus Terminal az egyik legnagyobb pályaudvar az USA-ban, mely évente több mint 65 millió embert szolgál ki. 

A sajtóban megjelent hírek szerint egy csőbomba robbant fel a metróalagútban. A gyanúsított épp magával vitte a bombát, amikor az felrobbant. Valószínű, hogy idő előtt történt a robbanás és nem is detonált teljesen a szerkezet. Az esetet a New York-i rendőrség és a szövetségi nyomozók (FBI) is vizsgálják.

A közösségi médiában ez a videó terjed, melyen állítólag a robbantás pillanata látható. 

A tűzoltóság szerint életveszélyes sérülést nem okozott robbanás, egy könnyebb sérültről lehet hallani, akit őrizetbe is vett a rendőrség. A szervezet legfrissebb tweetje szerint 4 sérültje van az esetnek.

Az ABC szerint egy 7 éve Amerikában, Brooklynban élő bangladesi férfi a gyanúsított. Állítólag még egy embert letartóztattak. A polgármester és a New York-i kapitány által a helyszínen tartott sajtótájékoztatón elhangzott: ez egy terrorcselekmény kísérlet volt.

mfor.hu


Olvasta már?hirdetés
Mészáros Lőrinc gyerekei építik fel a Testnevelési Egyetem új központjátMészáros Lőrinc gyerekei építik fel a Testnevelési Egyetem új központját

Ez egy 1,2 milliárdos meló Velencén. Nem lesznek egyedül, besegít a Magyar Építő is.

.
hirdetés
elrejt
 
.