TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

 

Indok:

- Downal tart a 13260-as minimum, az elmult eves emelkedö trend alja 13000 körüli, ami a recesszi tesztje is lenne.
- A kredit piac ma uj csucsra ment (Xover 500bp felett), es fisszajött zaroba 450bp-ra...szvsz itt most lattuk a csucsot egy idöre, a többi menetel majd a reszvenypiac es a hirek függvenye
- szep eses volt az elmult par napi, de egy döglöttmacskarallinal többre vhogy most nem latok eselyt...ahhoz pozitiv adatok ellenenek... RADIOSHACK ma igen rossz adatokkal jött ki, ami ravilagit a fogyasztok megingasara...ez tamogat a LT negativ velemenyemben... .

Good Luck.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.