TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Egy látványos showműsor váltja december elejétől a Sztárban sztár leszek című műsort. Utóbbi az X-Faktor indulása előtt vitte a vasárnapokat, ám az elmúlt hetekben az RTL-es tehetségkutató nyerte a hét utolsó estéjét.

December 1-én elindul a TV2 vadonatúj sport event műsora, a Catch! – úgyis utolérlek! A fogócska szabályain alapuló játékban négy fős csapatok versenyeznek, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A Catch! arénájában egy hét emeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent Tehát a műsor messze nem egy szimpla fogócskázás lesz, sokkal inkább valamiféle alfaja a Ninja Warrior vagy az Exatlon szerű műsoroknak.

Látványos lesz a fogócska (Forrás: TV2) Látványos lesz a fogócska (Forrás: TV2)

A Catch! – úgyis utolérlek! háziasszonya Ördög Nóra lesz, mellette pedig műsorvezető-riporterként Petur András (Sport TV) tevékenykedik majd. A TV2 közleménye szerint A Catch! kommentátori fülkéjéből Gundel Takács Gábor követi a pályán zajló eseményeket, és épp olyan vehemenciával és átéléssel közvetíti a fogócska futamait, mint egy olimpiai döntőt. A játékban több, sportos és ismert szereplő is lesz, így a felnőtt fogócskában többek között szerepel Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is.

Nagy kérdés lesz, hogy az X-Faktor sikerét látva mennyire akarja majd a műsort "kifacsarni" az RTL Klub, hiszen az elmúlt két hétben a szombati nap mellett vasárnap is műsoron volt a tehetségkutató. A szombati nézettségi számok az évadbeli csúcshoz képest gyengébbek lettek, ám az RTL a vasárnap estéket is megnyerte. A következő két hét műsorrendje szerint csak szombaton jelentkezik majd az X-Faktor, de láttunk már olyat, hogy egy-egy új, fontos műsor indulását megpróbálta a két nagy csatorna kölcsönösen megtorpedózni, így nem lenne meglepő, ha a Catch indulásakor is jelentkezne az X-Fakor. Más kérdés, hogy ez persze kétélű fegyver is lehet, hiszen, ha a TV2 műsora győz, akkor akár vissza is támadhatnak.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.