2019. november 12. 12:15
mfor.hu

Egy látványos showműsor váltja december elejétől a Sztárban sztár leszek című műsort. Utóbbi az X-Faktor indulása előtt vitte a vasárnapokat, ám az elmúlt hetekben az RTL-es tehetségkutató nyerte a hét utolsó estéjét.

December 1-én elindul a TV2 vadonatúj sport event műsora, a Catch! – úgyis utolérlek! A fogócska szabályain alapuló játékban négy fős csapatok versenyeznek, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A Catch! arénájában egy hét emeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent Tehát a műsor messze nem egy szimpla fogócskázás lesz, sokkal inkább valamiféle alfaja a Ninja Warrior vagy az Exatlon szerű műsoroknak.

Látványos lesz a fogócska (Forrás: TV2) Látványos lesz a fogócska (Forrás: TV2)

A Catch! – úgyis utolérlek! háziasszonya Ördög Nóra lesz, mellette pedig műsorvezető-riporterként Petur András (Sport TV) tevékenykedik majd. A TV2 közleménye szerint A Catch! kommentátori fülkéjéből Gundel Takács Gábor követi a pályán zajló eseményeket, és épp olyan vehemenciával és átéléssel közvetíti a fogócska futamait, mint egy olimpiai döntőt. A játékban több, sportos és ismert szereplő is lesz, így a felnőtt fogócskában többek között szerepel Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is.

Nagy kérdés lesz, hogy az X-Faktor sikerét látva mennyire akarja majd a műsort "kifacsarni" az RTL Klub, hiszen az elmúlt két hétben a szombati nap mellett vasárnap is műsoron volt a tehetségkutató. A szombati nézettségi számok az évadbeli csúcshoz képest gyengébbek lettek, ám az RTL a vasárnap estéket is megnyerte. A következő két hét műsorrendje szerint csak szombaton jelentkezik majd az X-Faktor, de láttunk már olyat, hogy egy-egy új, fontos műsor indulását megpróbálta a két nagy csatorna kölcsönösen megtorpedózni, így nem lenne meglepő, ha a Catch indulásakor is jelentkezne az X-Fakor. Más kérdés, hogy ez persze kétélű fegyver is lehet, hiszen, ha a TV2 műsora győz, akkor akár vissza is támadhatnak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.